Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Graphics Card sending out no signal? Please Help!!

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 9, 2012 12:20:19 PM

Hello, first of I will explain the problem I am having, I recently upgraded my Computers Case from an old standard mid case to a vantage gaming x11 advanced x station now everything is plugged in to the right places and the graphics cards fan is rotating as usual but now for some reason I am receiving no output from it I have to use my intergrated graphics from my motherboard which are awful please help!

List of what is in my Computer!

.PSU 600w from Novatech http://www.novatech.co.uk/products/components/powersupp... ( I could not find the 600w version)

.Graphics Card Saphire hd radeon 6770 http://www.amazon.co.uk/Sapphire-11189-00-20G-6770-GDDR...

.Motherboard ASrock N68C-S UCC http://www.google.co.uk/products/catalog?sugexp=chrome,...

.My CPU is one that came with my original computer before the upgrades I believe it is dual core ( I know it sucks! :na:  )

.Ram 6GB 2GB of ddr2 or ddr3 that came with the pc initially and 4GB that I bought from crucial.

Please help!

Thanks, Tom
a c 227 U Graphics card
September 9, 2012 1:04:20 PM

Double check that all of your power connectors are firmly attached to the motherboard (both the 24-pin and 4/8-pin) and the PCIe connector to the video card. They should all "click" into place when properly connected.

Good luck!
September 9, 2012 2:22:24 PM

It did not work :( 
Related resources
a c 227 U Graphics card
September 9, 2012 2:27:50 PM

Do you have the HD6770 installed while using the integrated video adapter?

a b U Graphics card
September 9, 2012 2:36:27 PM

Make sure all your cards are correctly seated into the slots and make sure your video cable is connected to the video card and not the integrated graphics port.
September 9, 2012 3:22:14 PM

Quote:

COLGeek
Do you have the HD6770 installed while using the integrated video adapter?


This is what it sounds like to me, coming from past experience.
September 9, 2012 4:47:48 PM

All the drivers for the hd radeon 6770 are installed the intergrated VGA cable slot is not the one being used
September 9, 2012 5:40:46 PM

Tomc11 said:
All the drivers for the hd radeon 6770 are installed the intergrated VGA cable slot is not the one being used


you may still need to switch over the settings in the BIOS however though.
September 9, 2012 5:47:18 PM

trillium said:
you may still need to switch over the settings in the BIOS however though.

How do I do that please?
!