Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

First computer build. post windows 7 installation problem

Tags:
  • Homebuilt
  • Windows 7
  • Computer
  • Systems
Last response: in Systems
Share
December 3, 2012 7:11:48 AM

I successfully built a computer 2 days ago and I installed windows 7 and turned it off. I then condensed/organized the wires and attached 4 fans. After that I stored it somewhere.

I turned it on today to install drivers and update etc, but my monitor would not detect my computer!!

so I tried removing the fans, no luck.

This motherboard is a asrock z77, and I dont think i can reset cmos.

1 thing i noticed, the screws attaching the mobo to the case was in a different position (I think because of the weight of my 2 gpus, the entire mobo slid down kinda... not too much tho... because I didnt screw in the screws ultra tight to my case)..

Please help!

More about : computer build post windows installation problem

December 3, 2012 8:03:17 AM

UPDATE
I installed the speaker after removing both gpus.. so that it uses the integrated intel hd 4000 graphics card.

I got 5 continuous beeps. what does this mean?
m
0
l
December 3, 2012 8:23:44 AM

okay i reseated the cpu cooler, now im getting 3 slower beeps in sets continuously lol...

edit: okay I put in a single ram, now Im getting nonstop extremely fast beeps..
m
0
l
December 3, 2012 8:48:23 AM

After finding the jumper and cmos, I was able to remove the beeping errors. Now when I turn it on, I get no beeps, no video, no post.

Any suggestions?
m
0
l
!