Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Help 2d surround 680 sli issues

Last response: in Graphics & Displays
Share
October 25, 2012 9:43:13 PM

i have just built my new gaming rig - evga 680 sli - 16g ram - asus z77 mother board - i7 3770 {standard version} 800w power supply - liquid cooled.

i have 3 1080 monitors with 60 refresh that are run by the 2 gtx 680's now when playing some games i have experienced that the gpu's are at 75 - 80 % usage but i will get less then 60 fps, i am wondering if my processor is too slow for the level of grapics being processed - and maybe i should have got the k version and over clocked to 4.5 or somthing like that. any thoughts or experiences would be greatly appreciated.
October 25, 2012 9:54:39 PM

Poobutters said:
i have just built my new gaming rig - evga 680 sli - 16g ram - asus z77 mother board - i7 3770 {standard version} 800w power supply - liquid cooled.

i have 3 1080 monitors with 60 refresh that are run by the 2 gtx 680's now when playing some games i have experienced that the gpu's are at 75 - 80 % usage but i will get less then 60 fps, i am wondering if my processor is too slow for the level of grapics being processed - and maybe i should have got the k version and over clocked to 4.5 or somthing like that. any thoughts or experiences would be greatly appreciated.



cpu-I 7 3770
Motherboard - asus z77 sabertooth
Cpu cooler - watercooled Kuhler h20 920
ram - 16 g x 1600mhz
power slupply - seasonic 860 platinum
video - gtx 680 x 2 (sli)
sdd - intel 120g (operating system)
hdd1- 500 seagate blue ( games and stuff)
hdd2 - 2 tb western digital (movies)
Case- nzxt - SWITCH 810 gunmetal
m
0
l
!