Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

pioneer elite cld-79

Last response: in Home Theatre Legacy
Share
Anonymous
August 16, 2004 1:52:43 AM

Archived from groups: alt.video.laserdisc (More info?)

I was just playing sibe B of an LD and all of the sudden the pictiure turns
into verticle bars and the player stops and displays "UO". I tried playing the
disc again and it stopped. I hear a clicking sound
now when I attempt to play an LD or a CD. I tried again an hour later to play a
disc, the clicking noise stopped. Everything else is working fine except when
it
tries to play a disc it shutts off and displays "UO". It's identifying the cd
and ld discs just fine, but like I said it shutts off when trying to play them.
Is there anyone that knows how to fix this problem? Maybe even a step by step
way to fix it?
Thanks in advance.

More about : pioneer elite cld

Anonymous
August 16, 2004 6:17:40 AM

Archived from groups: alt.video.laserdisc (More info?)

"DeslarDesslok" <deslardesslok@aol.com> wrote in message
news:20040815175243.18573.00001052@mb-m22.aol.com...
> I was just playing sibe B of an LD and all of the sudden the pictiure
turns
> into verticle bars and the player stops and displays "UO". I tried playing
the
> disc again and it stopped. I hear a clicking sound
> now when I attempt to play an LD or a CD. I tried again an hour later to
play a
> disc, the clicking noise stopped. Everything else is working fine except
when
> it
> tries to play a disc it shutts off and displays "UO". It's identifying the
cd
> and ld discs just fine, but like I said it shutts off when trying to play
them.
> Is there anyone that knows how to fix this problem? Maybe even a step by
step
> way to fix it?
> Thanks in advance.

Didn't you just start a thread just like this yesterday?
!