Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

NEED HELP! 660 Not being detected

Last response: in Graphics & Displays
Share
November 15, 2012 5:17:17 PM

Hey,
I have a huge problem, and that is that my GPU is not being detected,
is shows all signs of life, i can hear ans see the fan spinning, but when i connect the HDMI cable, nothing happens, if i try to install the drivers, it will not detect my GPU,
The Gpu has power, its not the PCIe slot, tried all 3, and the integrated intel 4000 graphics work,
Please help me, i would realy like to solve this withing tonight :) 
-Me

More about : 660 detected

a b U Graphics card
November 15, 2012 5:21:30 PM

Use the DVI port. That is the default main monitor port. I am guessing that's the issue. If that doesn't work, remove intel graphics drivers and set video to pcie in the BIOS.
m
0
l
November 15, 2012 5:26:59 PM

I have, Not working, how do i remove the intel graphics drivers?
m
0
l
Related resources
a b U Graphics card
November 15, 2012 5:38:59 PM

just go to bios and disabled the onboard gpu
m
0
l
November 15, 2012 5:43:58 PM

Ive tried, cant seem to find where it is
m
0
l
November 15, 2012 5:44:13 PM

sorry for beeing such a noob,
m
0
l
November 15, 2012 5:51:46 PM

I Have the Z77 MSI Mpower,
m
0
l
a b U Graphics card
November 16, 2012 4:36:58 AM

is this u r mobo http://www.msi.com/product/mb/Z77-MPOWER.html#/?div=Ove...
it dosent have onboard gpu
wait a minute u got no display when u install gpu to pci slot try boot ing up u r pc with 1 ram and see if u got display on it other wise check another gpu to get display if gpu is faulty then rma it if u got no display with by placing another gpu in each pcie slot then the mobo have issue and go rma it
m
0
l
November 16, 2012 7:24:37 AM

Ive got that MOBO, it has a HDMI slot, and its using the integrated intel HD 4000. i have display, im writong on it now, in fact, my card has power, but is not beeing detected by anythind (NVIDIA driver download or Windows )
m
0
l
a b U Graphics card
November 16, 2012 1:31:41 PM

Twinkletoes said:
Ive got that MOBO, it has a HDMI slot, and its using the integrated intel HD 4000. i have display, im writong on it now, in fact, my card has power, but is not beeing detected by anythind (NVIDIA driver download or Windows )



which os do u have 64 bit or 32 bit
if 64 go for this http://www.nvidia.in/object/win8-win7-winvista-64bit-31...

if 32 bit then http://www.nvidia.in/object/win8-win7-winvista-32bit-31...

make sure u connected ur monitor to dvi port of graphic card not mobo hdmi to monitor
m
0
l
!