Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Wireless stops after clean install

Last response: in Windows 7
Share
March 5, 2012 2:04:12 PM

I've done a clean install of windows 7 home (Brand new) on my Sony Vaio. But after about 1 or 2 minutes or about 1mb Of data the wireless drops out.
If I reboot, wireless and internet come back for the same length of time.
My iphone connects perfectly to the router.
Have rebooted everything and reconnected carefully in the correct order.
Have tried various fixes found on the internet but nothing works.

I'm Englishman in Spain and really struggling with this - Please help

a b $ Windows 7
March 5, 2012 3:18:23 PM

hows your signal strength?
Score
0
March 5, 2012 3:29:23 PM

alvine said:
hows your signal strength?

Full signal I' in the same room
Score
0
Related resources

Best solution

a b $ Windows 7
March 10, 2012 3:00:22 AM

Have you tried downloading the driver for this device from Sony?
Share
a b $ Windows 7
March 10, 2012 3:06:09 AM

Double check that your security matches (WEP/WPA, whatever) and that your computer isn't getting an IP that is already assigned to your phone or another wireless signal in the place.
Score
0
March 10, 2012 4:53:40 AM

Thank you guys for your input. The issue is now resolved. The answer it would seem is that I needed the correct or updated drivers. But without wireless I could not download them except by Ethernet cable which I didn't have because I was away from home. Cheers
Score
0
March 20, 2012 9:39:52 AM

Best answer selected by david cable.
Score
0
a b $ Windows 7
March 20, 2012 10:33:37 AM

This topic has been closed by Nikorr
Score
0
!