I have a problem

So when I open a game ( I have tried most of the newer games, Assassins creed 3, Hitman absolution,Planetside 2 and Battlefield 3) these white lines show up going from the top to the bottom of the screen,(I'm not so sure if it's called flicker or not)but as soon as I close the game they are gone.
I have tried reinstalling drivers,newer,older versions etc, resetted Catalyst settings to default and still nothing.
With a different monitor on the same PC everything is okay and there are no white lines/flicker, and there aren't any white lines with the same monitor on another PC aswell.

Here's my spec:
Gigabyte B75M-D3V
Intel i5-2320
Sapphire HD6790
600W PSU
SyncMaster 2242NW

Please help me, I don't know what else to do.
9 answers Last reply
More about problem
  1. when did this start happening... what did you change...?
  2. Noticed it a few days ago when I updated the drivers to the 12.11 beta with .NET 4.0 support
  3. and when u remove those updates? does it go away?
  4. Removed both the drivers and .NEt 4.0, and it's still there...
  5. I'll just reinstall windows, ill let u know what happens
  6. "With a different monitor on the same PC everything is okay and there are no white lines/flicker, and there aren't any white lines with the same monitor on another PC aswell. "

    So the pc works fine with a different monitor, The monitor works fine with a different pc.

    Did you use the same cable and type? IE VGA, DVI, HDMI. Or did you use a different cable/type when testing this theory?

    *edit* My thought process here is a bad vga, dvi, or hdmi port on either the card or the monitor. OR a bad cable.
  7. Have you tried swapping the connection type, DVI vs D-Sub? That ought to eliminate the potential of hardware communication issues on both the monitor and vCard.
  8. unoriginal1 said:
    "With a different monitor on the same PC everything is okay and there are no white lines/flicker, and there aren't any white lines with the same monitor on another PC aswell. "

    So the pc works fine with a different monitor, The monitor works fine with a different pc.

    Did you use the same cable and type? IE VGA, DVI, HDMI. Or did you use a different cable/type when testing this theory?

    *edit* My thought process here is a bad vga, dvi, or hdmi port on either the card or the monitor. OR a bad cable.


    Yeah I used the same cable, and it worked perfectly...
    It's just weird, there is flicker only when using this monitor on this PC.When using this monitor on a different PC/different monitor on this PC everything is okay.
  9. dpaunov21 said:
    Yeah I used the same cable, and it worked perfectly...
    It's just weird, there is flicker only when using this monitor on this PC.When using this monitor on a different PC/different monitor on this PC everything is okay.

    BUT only After you updated drivers...

    i would use the system restore to bring u back to a point Before the time you installed the drivers
Ask a new question

Read More

Radeon Games Monitors Graphics