Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No bios, no post, no video output

Last response: in Systems
Share
January 20, 2013 7:46:06 PM

Yesterday my computer worked fine and I shut it down to go to sleep; this morning when I went to boot, everything lit up on the fans, but the keyboard and mouse aren't lighting up, no video out put, and I'm not getting any post either. I took it apart and cleaned everything and made sure all the power connections were fine but alas no luck.

I took out the CPU and checked for bent pins but everything is okay

Took out the RAM one stick at a time and still no POST

I think its the mobo because when I tried to turn it off from the front panel, holding down the power and hitting the reset button did nothing, I had to turn it off from the power supply

ASUS M4A88TD-V EVO/USB3

CORSAIR TX Series CMPSU-650TX 650W ATX12V

AMD Athlon II X3 445 Rana 3.1GHz Socket AM3 95W Triple-Core Desktop Processor ADX445WFGMBOX

CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C9

MSI R5770 Hawk Radeon HD 5770 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

More about : bios post video output

January 20, 2013 7:58:24 PM

Haha the same thing happened to me i have the msi990fxagd80v2 i did absolutely nothing, went to bed didnt turn on the next day. I trouble shot it for a month (ram ect) finally gave up, went to microcenter and they said it was the mobo. If you are under warranty just RMA it. I guarantee it is the mobo
m
0
l
January 20, 2013 8:03:07 PM

Luckily I was reading ASUS site and all boards have warranty for 3 years, I think I took off the sticker for some reason 1) I'm a stickler for stickers I hate them 2) 1st time build and never occurred to me about the warranty at all...

I'm about to go look
m
0
l
!