Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Having trouble installing catalyst control center successfully

Last response: in Graphics & Displays
Share
December 29, 2012 1:17:49 PM

Fairly new to GPU's and hardware,
i'm pretty sure its to do with installing drivers, at the end of CCC install i get a message saying, "installed with warnings" with a button to "view logs" but for some reason i can't click it
When i try to open the program i get the message "catalyst control center cannot be started."
"there are currently no settings that can be configured using catalyst control center"


Spec:
Motherboard -ASUS P8Z77-V LX
CPU -Intel i5 3550 @3.3GHz
GPU- Radeon HD7950 double D
Memory -8gb ddr2 (not sure of brand of frequency)
Storage -2Tb Seagate 6Gb/Ps 7200RPM
-60Gb Intel SSD
PSU -650watt EZCool
Cooling -Case mounted fans 120mm + 120mm + 120mm
OS- Windows 7 64bit

Best solution

December 29, 2012 1:42:04 PM
Share

Try to run the installation "as administrator". Maybe that helps.
December 30, 2012 5:41:30 PM

Uninstalled and re installed as admin, now when i try to load CCC i get the message "could not load file or assembly 'CLI.Implementation' or one of it's dependencies. The System cannot find the file specified"

Any help would be great because i'm dying to get it up and working
Related resources
December 30, 2012 11:18:24 PM

where are you getting this driver from?
December 31, 2012 12:01:05 AM

got it sorted now, had to manually delete all the ati drivers from program files and reinstall the beta
December 31, 2012 12:00:26 PM

Best answer selected by stef0307.
!