Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Please can anyone help

Last response: in Systems
Share
February 17, 2013 12:55:05 AM

So I'm in the process of building a computer and I have a major problem and I desperately need help from you guys because you know 100% more than I do. First, here are the specs of my system:

Processor: i5 3570k
Video card: GTX 670 FTW (2gb)
Memory: G. Skill Ripjaws 8gb DDR3 1866 PC 14900
PSU: Corsair TX 850w
Harddrive: Samsung SSD 120gb

I put everything together the first time around and when I plugged it in and went to power it nothing turned on but the power button on the actual motherboard itself. No fans turned on or no other lights came on at all. I felt defeated it really sucked. So I have a second pair of eyes look at it in the form of one of my good customers who happens to own a computer shop and he said that the wiring was perfect but the motherboard had a faulty atx connector to where when it was wiggled the power light on the motherboard flickered on and off. He recommended I replace the damaged motherboard for a new one in which I did. So I go back home take everything apart go back to Microcenter to replace the motherboard with a new one and put everything together once again only to plug in in and power it up to absolutely nothing again.

Can anyone please help me out? I have no clue what to try. I read the motherboard and it turned out that it didn't support the type of memory I had (1866) but I was told that I can change the BIOS to change the setting to support it but I cant even get the thing to turn on.

Thanks for anyone that can offer any advice or recommendations.

More about : question

February 17, 2013 12:57:33 AM

What;s the MoBo? List it please.
m
0
l
February 17, 2013 1:05:42 AM

Oh! I'm sorry the motherboard is a GIGABYTE GA-Z77X-UD3H LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard. I knew I forgot something :( 
m
0
l
!