Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Gefoce GTX 460 require imediate help!

Last response: in Graphics & Displays
Share
January 5, 2013 3:21:51 AM

Hi i hope someone can help me real quick i have Geforce GTX 460 i just installed windows 7 on my comp before i was having issues with windows 7 where my hard drive was slow just bought new hard-drive and replaced it was replaced this video card was working was readable. But now after i have installed new hard-drive and installed windows 7 on that hard-drive when i plug in my monitor to this video card and fire up the machine it gets stuck on the window where you press the F2 key to go the bios it does not move from there at all so i tried to install the driver having to connect the monitor to on board VGA thats how i was able to install windows 7 on the hard-drive but yea i was not able to update the drivers to make the video card work i have both 6 pin power connectors connected to the video card but if someone can help me will really appreciate it it was but i have no clue what is wrong. If anyone require anymore info please let me know Thank you


what i was able to find out keeping it connected to geforce and disconnected the new hard-drive that i installed i was able to go pass that boot screen where it asked me to insert a boot disk and press enter something like if someone can help me please please.
January 5, 2013 3:33:23 AM

what i was able to find out keeping it connected to geforce and disconnected the new hard-drive that i installed i was able to go pass that boot screen where it asked me to insert a boot disk and press enter something like if someone can help me please please.
Score
0

Best solution

January 5, 2013 3:54:21 AM

remove your gpu and try to put it in again. or maybe it is ram fault? try to reseat it
Share
Related resources
January 5, 2013 4:21:17 AM

Sorry for my impatient post. I;ll start from i did connect it to the VGA port on the system board everything seems to be working fine when it is connected to the on board VGA port but when its connected to the Geforce GTX460 it hangs on the intel screen where it tells you to hit F2 key to go in to bios and in black it says 5A and i am unable to hit the f2 key as nothing happens. so what i did was disconnected my hard-drive as it is SATA and was able to go in to bios and from advanced tab i went to video configuration and it says primary video adaptor was set to "auto" there options are as folllow:

1) Auto
2)int graphics (IGD)
3)ext pcie graphics (PEG)
4) Ext pci graphics

so i selected option 4 and turned it off connected the hard-drive and started again but no change:( 
Score
0
January 5, 2013 7:08:49 AM

this problem is solved
Score
0
January 5, 2013 7:11:54 AM

Best answer selected by imzkay.
Score
0
!