Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

XFX 6870HD making buzzing noise on boot, no display.

Last response: in Graphics & Displays
Share
January 8, 2013 9:23:00 AM

I just bought another xfx 6870 for a crossfire system and I tried installing the new card on it's own to see if it works okay. When I boot the PC the card just makes a buzzing noise and nothing appears on the display. I've tried all the outputs (hdmi, dvi, and mini-display) from the card. It is definitely the card because my other 6870 works perfectly. Any ideas? Thanks for any help :) 

System specs:
Asus P6TD deluxe V2
i7 920 @ 3.8Ghz
6Gb corsair dominator @ 1600mhz
XFX 6870HD x 2 (including the one not working)
2 x OCZ vertex 2 RAID 0 (boot drive)
2 x 500gb seagate drives (spare)
750W Corsair HX modular supply.
I'm currently using windows 8
a c 133 U Graphics card
January 8, 2013 11:04:13 AM

IF you could please supply the information to your rest of your system

CPU:
MEMORY:
MOTHERBOARD:
VIDEO CARD: listed (xfx 6870)
POWER SUPPLY:
CASE: (if possible)
January 8, 2013 11:38:10 AM

bigshootr8 said:
IF you could please supply the information to your rest of your system

CPU:
MEMORY:
MOTHERBOARD:
VIDEO CARD: listed (xfx 6870)
POWER SUPPLY:
CASE: (if possible)


Done :) 
Related resources
a b U Graphics card
January 8, 2013 12:48:30 PM

Take it or send it back......
a c 133 U Graphics card
January 8, 2013 7:19:59 PM

You were smart to install cards one at a time. It's good to do that because you can limit the time spent on troubleshooting that way. I would send it back and get a new one if you can.
!