Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

New PC having issues...

Last response: in Systems
Share
March 2, 2013 10:23:04 PM

So guys, this is my build..

CPU: Intel Core i7-3770K 3.5GHz Quad-Core Processor ($229.99 @ Microcenter)
CPU Cooler: Noctua NH-D14 65.0 CFM CPU Cooler ($80.76 @ Amazon)
Motherboard: ASRock Z77 Extreme4 ATX LGA1155 Motherboard ($129.99 @ Microcenter)
Memory: Crucial Ballistix sport 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory ($83.72 @ Amazon)
Storage: Plextor M5S Series 256GB 2.5" Solid State Disk ($169.99 @ Microcenter)
Video Card: MSI GeForce GTX 670 2GB Video Card ($369.99 @ Microcenter)
Power Supply: SeaSonic 620W 80 PLUS Bronze Certified ATX12V / EPS12V Power Supply ($79.99 @ Amazon)
Optical Drive: Lite-On iHAS124-04 DVD/CD Writer ($16.98 @ Outlet PC)
Other: Fractal Design Define R4 ATX Tower Case Black Pearl ($89.99)
Other: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3 64MB Cache 3.5in Internal Hard Drive ($89.99)

I just got it up and *not* running. I can't get picture out of this, all my cables are set up properly, but I don't seem to be able to get picture.

Anyone have any insights?

More about : issues

March 2, 2013 10:31:14 PM

read the thread about how to toubleshoot
March 3, 2013 12:11:53 AM

Fixed it... dumb mistake, wasn't in the troubleshoot, but it was still a very interesting read. Now to finish installing... any tips (before I start doing research all over) about how to make the second HHD pop up? It's not showing up for me.
Related resources
March 3, 2013 1:19:07 AM

Fixed once again!! =D
March 3, 2013 2:38:08 AM

What did you not do to make it not work? It's interesting to find out.
!