Could some one help with my issue

I was trying to play the Lord of the rings online game on my computer(that i now have working) But it ran like *** and was all jumpy and was really fustrating to play on

So i ran my computer through the Can you run it website seeing if some how my computer wasn't able to play the game.

This was the resultsCPU
Recommended: Pentium 4/Athlon XP or better
You Have: Intel(R) Core(TM) i3-3225 CPU @ 3.30GHz
Click here for the latest CPU drivers.

CPU Speed
Recommended: 2.8 GHz
You Have: 3.3 GHz

RAM
Recommended: 1 GB
You Have: 3.6 GB

OS
Recommended: Windows XP or Vista
You Have: Microsoft Windows Vista Home Premium Edition Service Pack 1 (build 6001), 32-bit
Click here for the latest Windows drivers.

Video Card
Recommended: 128 MB NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon X850
You Have: ASUS HD7770 Series

Features: Recommended attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 128 MB 2.5 GB
3D Yes Yes
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 2.0 5.0
Vertex Shader version 2.0 5.0

DirectX version
Recommended: 9.0c
You Have: 10.0

Sound Card
Recommended: Yes
You Have: AMD High Definition Audio Device
Click here for the latest Sound Card drivers.

Free Disk Space
Recommended: 15 GB
You Have: 376.7 GB

It showed that my computer was way above the recommended stats on the game.

I'm running my computer through my 32 inch tv could that make the difference?
Also I tried to run Bulletstorm and that also ran like *** so it couldnt be due to server lag
2 answers Last reply
More about could issue
  1. Check your temps. Did you load the latest drivers, or just let Windows find something? You can get the latest drivers from AMD's web site.
Ask a new question

Read More

Graphics Cards Computer Graphics