Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

remote control of replay

Tags:
  • Ptv Replaytv
  • ReplayTV
  • Panasonic
Last response: in Home Theatre Legacy
Share
Anonymous
January 30, 2005 3:57:49 PM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

Comcast digital made some changes in the last week. Since that time,
my remotes for my Panasonic Showstoppers willl not work properly. If I
try to change the channel, the cable box reads each number multiple
times; usually 3 times. For instance, if I punch in channel #301, the
cable box flashes 333 0 111 and tunes in to channel #111. Has anyone
had that problem and is there a solution? I spent much of the day
yesterday on the phone with the Replaytv folks and with Panasonic. No
solution. Please help if you have any insight. I have 2 Panasonic
2000 Showstoppers and a Replay 5000. The Panasonics are attached to
the digital boxes from Comcast, neither work properly now. The 5000 is
attached to a Comcast analog box. It is OK.

More about : remote control replay

Anonymous
January 31, 2005 12:46:45 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

Have you tried the 5000 with a digital box? It would be interesting to
know if the problem is with other models or just the 2000 series. Also,
have you tried setting different codes for the digital box?

From:senacajack@netscape.net
senacajack@netscape.net

> Comcast digital made some changes in the last week. Since that time,
> my remotes for my Panasonic Showstoppers willl not work properly. If
> I try to change the channel, the cable box reads each number multiple
> times; usually 3 times. For instance, if I punch in channel #301, the
> cable box flashes 333 0 111 and tunes in to channel #111. Has anyone
> had that problem and is there a solution? I spent much of the day
> yesterday on the phone with the Replaytv folks and with Panasonic. No
> solution. Please help if you have any insight. I have 2 Panasonic
> 2000 Showstoppers and a Replay 5000. The Panasonics are attached to
> the digital boxes from Comcast, neither work properly now. The 5000
> is attached to a Comcast analog box. It is OK.
Anonymous
January 31, 2005 12:47:22 PM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

all changes that I made were to the codes in the 2000 for the IR
blaster. I not sure how to change codes in the digital box. I have a
Comcast service guy coming over to my house tonight, I hope. I was
thinking that I may be able to have him switch out the digital cable
box (General Instruments) for another model/brand and see if that would
solve the problem.

I haven't tried the 5000 on either of the digital boxes. I just got it
back from Replaytv following repair and am a little reluctant to mess
around with the only unit that is working out of the 3 that I have. I
may try that next...
February 1, 2005 1:20:03 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

senacajack@netscape.net wrote in news:1107193642.357675.239910
@c13g2000cwb.googlegroups.com:

> all changes that I made were to the codes in the 2000 for the IR
> blaster. I not sure how to change codes in the digital box. I have a
> Comcast service guy coming over to my house tonight, I hope. I was
> thinking that I may be able to have him switch out the digital cable
> box (General Instruments) for another model/brand and see if that would
> solve the problem.
>
> I haven't tried the 5000 on either of the digital boxes. I just got it
> back from Replaytv following repair and am a little reluctant to mess
> around with the only unit that is working out of the 3 that I have. I
> may try that next...
>

This is a setup issue for the blaster. try reading links such as

http://www.digitalnetworksna.com/support/replaytv/docum...
!