Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

I got problem with GTX260 please help

Last response: in Graphics & Displays
Share
February 8, 2013 12:40:45 PM

Hi my name is paolo, I got problem with Galaxy Nvidia Geforce GTX260+
I cant make it work. I did have the 2 6pin connector connected to the PSU. all are running. the PSU, all fans are running too even the Graphics card is actually running. My problem now is that there is no display in the monitor. I dont know why and I dont know what to do. I hope you guys can help me. though I actually got a doubt coz I got some specs which is very low end. My previews graphics card works fine (Nvidia Geforce 210) but I want GTX260+ I really need help :cry: 



heres my specs:

PSU: 450watts true rated
MOBO: LGA775 DDR2 32bit
RAM: 1GB DDR2 667
CPU: Core2duo e4500 2.20Ghz
GPU: Galaxy Nvidia Geforce GTX260+

More about : problem gtx260

a b U Graphics card
February 8, 2013 12:49:17 PM

Put in the 210 and if everything works than there is no question about it your 260 is kaput...it does not matter that fans are spinning...it is dead.
If it is under warranty RMA teh card with manufacturer if it is out of warranty you are in market for new VGA
m
0
l
February 8, 2013 12:51:13 PM

Your power supply is too low. you need a 500 watt at the least from a good brand
m
0
l
February 8, 2013 1:10:06 PM

maxinexus said:
Put in the 210 and if everything works than there is no question about it your 260 is kaput...it does not matter that fans are spinning...it is dead.
If it is under warranty RMA teh card with manufacturer if it is out of warranty you are in market for new VGA


I got my video cad checked and it works in other computers. I just dont know what are the specs they used,.
m
0
l
!