MN-500 Firewall Problem

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Greetings,

For some reason, my MN-500 seems to have port 25, 80, and
113 open. I didn't open these ports. At one time, I had
opened them and forwarded them to a machine inside my
network, but I had disabled these port mappings long
ago. The router shows that there are no port mappings
open. Anyone have any idea why they are still showing
open in a port scan and how to fix it? I thought maybe
there was a bug in the firmware, but there are no newer
versions available.

Dwayne
1 answer Last reply
More about firewall problem
  1. Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

    I did a soft reset and the ports are now blocked. That's
    strange. I don't think that it was designed to work that
    way. I wonder how many other people think that the ports
    are being blocked properly when they are not?

    Dwayne


    >-----Original Message-----
    >Greetings,
    >
    >For some reason, my MN-500 seems to have port 25, 80,
    and
    >113 open. I didn't open these ports. At one time, I
    had
    >opened them and forwarded them to a machine inside my
    >network, but I had disabled these port mappings long
    >ago. The router shows that there are no port mappings
    >open. Anyone have any idea why they are still showing
    >open in a port scan and how to fix it? I thought maybe
    >there was a bug in the firmware, but there are no newer
    >versions available.
    >
    >Dwayne
    >.
    >
Ask a new question

Read More

Routers Firewalls Networking