Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

WAN Miniport (Network Monitor) #2 won't install on Windows 8 64 bit HELP!!?

Last response: in Windows 8
Share
February 26, 2013 9:41:31 AM

Hello,

I have built my following computer with the specifications:
Mainboard: Intel DX79SR
CPU: Intel I7 3820
RAM: 4 x 4GB DDR3 1600MHz
HDD: 2 x Seagate 1TB set as a RAID 1
Software: Windows 8 Professional 64 Bit
Bluray Writer: Pioneer BDR-207EBK
Graphics Card: Gigabyte NVidia GTX560 ti
PSU: Antec 700W

I have recently installed Windows 8 Professional 64 Bit and all the drivers were fine then 2 days after this one came up with a yellow exclamation mark WAN Miniport (Network Monitor) #2. I have reinstalled the network driver for windows 8 hasn't solved the problem.

Can anyone help or help me to fix it PLEASE!!!!!
March 8, 2013 12:46:39 AM

fordgt_13 said:
Hello,

I have built my following computer with the specifications:
Mainboard: Intel DX79SR
CPU: Intel I7 3820
RAM: 4 x 4GB DDR3 1600MHz
HDD: 2 x Seagate 1TB set as a RAID 1
Software: Windows 8 Professional 64 Bit
Bluray Writer: Pioneer BDR-207EBK
Graphics Card: Gigabyte NVidia GTX560 ti
PSU: Antec 700W

I have recently installed Windows 8 Professional 64 Bit and all the drivers were fine then 2 days after this one came up with a yellow exclamation mark WAN Miniport (Network Monitor) #2. I have reinstalled the network driver for windows 8 hasn't solved the problem.

Can anyone help or help me to fix it PLEASE!!!!!


I have exactly the same issue with a Lenovo X1 Carbon with Wndows 8 Pro 64 bits and it came from Factory with the issue. Please I need advice too
m
0
l
May 7, 2013 6:42:12 AM

jpgonrei said:
fordgt_13 said:
Hello,

I have built my following computer with the specifications:
Mainboard: Intel DX79SR
CPU: Intel I7 3820
RAM: 4 x 4GB DDR3 1600MHz
HDD: 2 x Seagate 1TB set as a RAID 1
Software: Windows 8 Professional 64 Bit
Bluray Writer: Pioneer BDR-207EBK
Graphics Card: Gigabyte NVidia GTX560 ti
PSU: Antec 700W

I have recently installed Windows 8 Professional 64 Bit and all the drivers were fine then 2 days after this one came up with a yellow exclamation mark WAN Miniport (Network Monitor) #2. I have reinstalled the network driver for windows 8 hasn't solved the problem.

Can anyone help or help me to fix it PLEASE!!!!!


I have exactly the same issue with a Lenovo X1 Carbon with Wndows 8 Pro 64 bits and it came from Factory with the issue. Please I need advice too


I'm experiencing the same thing with a Carbon X1.
m
0
l
May 8, 2013 7:24:47 PM

Sama, saya juga mengalami hal yang sama sudah hampir 6 bulan tidak ada solusi (lenovo thinkpad e420), tolong solusinya

m
0
l
!