Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

blue screen with mn720 wireless adapter

Last response: in Networking
Share
May 23, 2004 1:40:05 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

I keep getting a blue screen when I use the mn720 wireless
adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
latest updates for the products.
I previously used it for windows xp home edition with no
problems at all. Any help would be appreciated!
Thanks
Anonymous
May 26, 2004 12:55:40 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>I keep getting a blue screen when I use the mn720
wireless
>adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
>latest updates for the products.
>I previously used it for windows xp home edition with no
>problems at all. Any help would be appreciated!
>Thanks
>.

I am having the same problem, obviously, its a Microsoft
problem, and i do hope that they would help their
customers a little better. I just recently purchased an
Alienware Area-51m laptop and ever since i installed this
card, ive been getting the BSOD.
Anonymous
May 26, 2004 9:56:24 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

are you using windows skinning software or do you have ATI hydravision
installed?

On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
<anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:

>
>>-----Original Message-----
>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>wireless
>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
>>latest updates for the products.
>>I previously used it for windows xp home edition with no
>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>Thanks
>>.
>
>I am having the same problem, obviously, its a Microsoft
>problem, and i do hope that they would help their
>customers a little better. I just recently purchased an
>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed this
>card, ive been getting the BSOD.

--
Barb Bowman
Expert Zone Columnist
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
MS-MVP (Windows)
Related resources
Anonymous
May 26, 2004 6:57:06 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>
>>-----Original Message-----
>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>wireless
>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
>>latest updates for the products.
>>I previously used it for windows xp home edition with
no
>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>Thanks
>>.
>
>I am having the same problem, obviously, its a Microsoft
>problem, and i do hope that they would help their
>customers a little better. I just recently purchased an
>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed
this
>card, ive been getting the BSOD.
>.
>That is so odd, because I just purchased an alienware
51M also. You would think a Microsoft product would work
on a microsoft operating system. Or am I just crazy! LOL
Anonymous
May 27, 2004 9:26:57 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>are you using windows skinning software or do you have
ATI hydravision
>installed?
>
>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>wireless
>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
>>>latest updates for the products.
>>>I previously used it for windows xp home edition with
no
>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>Thanks
>>>.
>>
>>I am having the same problem, obviously, its a
Microsoft
>>problem, and i do hope that they would help their
>>customers a little better. I just recently purchased
an
>>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed
this
>>card, ive been getting the BSOD.
>
>--
>Barb Bowman
>Expert Zone Columnist
>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>MS-MVP (Windows)
>.
>No to both questions. I do have ATi DRivers installed
but no hydravision.
Anonymous
May 27, 2004 10:26:23 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Is there anything in the event log that points to a specific driver or
program?

On Thu, 27 May 2004 05:26:57 -0700,
<anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:

>
>>-----Original Message-----
>>are you using windows skinning software or do you have
>ATI hydravision
>>installed?
>>
>>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>>wireless
>>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all the
>>>>latest updates for the products.
>>>>I previously used it for windows xp home edition with
>no
>>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>>Thanks
>>>>.
>>>
>>>I am having the same problem, obviously, its a
>Microsoft
>>>problem, and i do hope that they would help their
>>>customers a little better. I just recently purchased
>an
>>>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed
>this
>>>card, ive been getting the BSOD.
>>
>>--
>>Barb Bowman
>>Expert Zone Columnist
>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>MS-MVP (Windows)
>>.
>>No to both questions. I do have ATi DRivers installed
>but no hydravision.

--
Barb Bowman
Expert Zone Columnist
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
MS-MVP (Windows)
Anonymous
May 27, 2004 10:26:24 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>Is there anything in the event log that points to a
specific driver or
>program?
>
>On Thu, 27 May 2004 05:26:57 -0700,
><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>are you using windows skinning software or do you have
>>ATI hydravision
>>>installed?
>>>
>>>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>
>>>>
>>>>>-----Original Message-----
>>>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>>>wireless
>>>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all
the
>>>>>latest updates for the products.
>>>>>I previously used it for windows xp home edition
with
>>no
>>>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>>>Thanks
>>>>>.
>>>>
>>>>I am having the same problem, obviously, its a
>>Microsoft
>>>>problem, and i do hope that they would help their
>>>>customers a little better. I just recently purchased
>>an
>>>>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed
>>this
>>>>card, ive been getting the BSOD.
>>>
>>>--
>>>Barb Bowman
>>>Expert Zone Columnist
>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>MS-MVP (Windows)
>>>.
>>>No to both questions. I do have ATi DRivers installed
>>but no hydravision.
>
>--
>Barb Bowman
>Expert Zone Columnist
>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>MS-MVP (Windows)
>.
>This is the error in the event viewer.the computer has
rebooted from a bugcheck. The bugcheck was
0x000000d1(0x00000010. 0x00000002.0x00000000.
(0xa9e5b7c5). I also set the computer to give me a blue
screen message instead of rebooting. It gives the same
error plus it has mn720-.50 on the bottom of the screen
which leads me to believe it the wireless card crashing
the system.
Anonymous
May 28, 2004 9:43:49 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

I'd be curious to know if you uninstalled the ms broadband utility
(not the drivers) if it still crashes. in any case, if you post the
SR# that the MS folks gave you on the phones I will try to escalate
this.

On Thu, 27 May 2004 17:49:04 -0700,
<anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:

>
>>-----Original Message-----
>>Is there anything in the event log that points to a
>specific driver or
>>program?
>>
>>On Thu, 27 May 2004 05:26:57 -0700,
>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>are you using windows skinning software or do you have
>>>ATI hydravision
>>>>installed?
>>>>
>>>>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
>>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>>>>wireless
>>>>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all
>the
>>>>>>latest updates for the products.
>>>>>>I previously used it for windows xp home edition
>with
>>>no
>>>>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>>>>Thanks
>>>>>>.
>>>>>
>>>>>I am having the same problem, obviously, its a
>>>Microsoft
>>>>>problem, and i do hope that they would help their
>>>>>customers a little better. I just recently purchased
>>>an
>>>>>Alienware Area-51m laptop and ever since i installed
>>>this
>>>>>card, ive been getting the BSOD.
>>>>
>>>>--
>>>>Barb Bowman
>>>>Expert Zone Columnist
>>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>>MS-MVP (Windows)
>>>>.
>>>>No to both questions. I do have ATi DRivers installed
>>>but no hydravision.
>>
>>--
>>Barb Bowman
>>Expert Zone Columnist
>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>MS-MVP (Windows)
>>.
>>This is the error in the event viewer.the computer has
>rebooted from a bugcheck. The bugcheck was
>0x000000d1(0x00000010. 0x00000002.0x00000000.
>(0xa9e5b7c5). I also set the computer to give me a blue
>screen message instead of rebooting. It gives the same
>error plus it has mn720-.50 on the bottom of the screen
>which leads me to believe it the wireless card crashing
>the system.

--
Barb Bowman
Expert Zone Columnist
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
MS-MVP (Windows)
Anonymous
May 29, 2004 1:47:29 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>I'd be curious to know if you uninstalled the ms
broadband utility
>(not the drivers) if it still crashes. in any case, if
you post the
>SR# that the MS folks gave you on the phones I will try
to escalate
>this.
>
>On Thu, 27 May 2004 17:49:04 -0700,
><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>Is there anything in the event log that points to a
>>specific driver or
>>>program?
>>>
>>>On Thu, 27 May 2004 05:26:57 -0700,
>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>
>>>>
>>>>>-----Original Message-----
>>>>>are you using windows skinning software or do you
have
>>>>ATI hydravision
>>>>>installed?
>>>>>
>>>>>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
>>>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>>>>>wireless
>>>>>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all
>>the
>>>>>>>latest updates for the products.
>>>>>>>I previously used it for windows xp home edition
>>with
>>>>no
>>>>>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>>>>>Thanks
>>>>>>>.
>>>>>>
>>>>>>I am having the same problem, obviously, its a
>>>>Microsoft
>>>>>>problem, and i do hope that they would help their
>>>>>>customers a little better. I just recently
purchased
>>>>an
>>>>>>Alienware Area-51m laptop and ever since i
installed
>>>>this
>>>>>>card, ive been getting the BSOD.
>>>>>
>>>>>--
>>>>>Barb Bowman
>>>>>Expert Zone Columnist
>>>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>>>MS-MVP (Windows)
>>>>>.
>>>>>No to both questions. I do have ATi DRivers
installed
>>>>but no hydravision.
>>>
>>>--
>>>Barb Bowman
>>>Expert Zone Columnist
>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>MS-MVP (Windows)
>>>.
>>>This is the error in the event viewer.the computer has
>>rebooted from a bugcheck. The bugcheck was
>>0x000000d1(0x00000010. 0x00000002.0x00000000.
>>(0xa9e5b7c5). I also set the computer to give me a blue
>>screen message instead of rebooting. It gives the same
>>error plus it has mn720-.50 on the bottom of the screen
>>which leads me to believe it the wireless card crashing
>>the system.
>
>--
>Barb Bowman
>Expert Zone Columnist
>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>MS-MVP (Windows)
>.
>I uninstalled the Microsoft Broadband software, and so
far it hasn't crashed at all. I never called Microsoft,
so I have no SR# to give you.I will let u know if it
crashes in the future. Thanks for the help.
Anonymous
May 29, 2004 6:36:40 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

>-----Original Message-----
>
>>-----Original Message-----
>>I'd be curious to know if you uninstalled the ms
>broadband utility
>>(not the drivers) if it still crashes. in any case, if
>you post the
>>SR# that the MS folks gave you on the phones I will try
>to escalate
>>this.
>>
>>On Thu, 27 May 2004 17:49:04 -0700,
>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>Is there anything in the event log that points to a
>>>specific driver or
>>>>program?
>>>>
>>>>On Thu, 27 May 2004 05:26:57 -0700,
>>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>>
>>>>>
>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>are you using windows skinning software or do you
>have
>>>>>ATI hydravision
>>>>>>installed?
>>>>>>
>>>>>>On Tue, 25 May 2004 20:55:40 -0700,
>>>>>><anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>-----Original Message-----
>>>>>>>>I keep getting a blue screen when I use the mn720
>>>>>>>wireless
>>>>>>>>adapter with Windows XP Profeesional. I have all
>>>the
>>>>>>>>latest updates for the products.
>>>>>>>>I previously used it for windows xp home edition
>>>with
>>>>>no
>>>>>>>>problems at all. Any help would be appreciated!
>>>>>>>>Thanks
>>>>>>>>.
>>>>>>>
>>>>>>>I am having the same problem, obviously, its a
>>>>>Microsoft
>>>>>>>problem, and i do hope that they would help their
>>>>>>>customers a little better. I just recently
>purchased
>>>>>an
>>>>>>>Alienware Area-51m laptop and ever since i
>installed
>>>>>this
>>>>>>>card, ive been getting the BSOD.
>>>>>>
>>>>>>--
>>>>>>Barb Bowman
>>>>>>Expert Zone Columnist
>>>>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>>>>MS-MVP (Windows)
>>>>>>.
>>>>>>No to both questions. I do have ATi DRivers
>installed
>>>>>but no hydravision.
>>>>
>>>>--
>>>>Barb Bowman
>>>>Expert Zone Columnist
>>>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>>>MS-MVP (Windows)
>>>>.
>>>>This is the error in the event viewer.the computer
has
>>>rebooted from a bugcheck. The bugcheck was
>>>0x000000d1(0x00000010. 0x00000002.0x00000000.
>>>(0xa9e5b7c5). I also set the computer to give me a
blue
>>>screen message instead of rebooting. It gives the same
>>>error plus it has mn720-.50 on the bottom of the
screen
>>>which leads me to believe it the wireless card
crashing
>>>the system.
>>
>>--
>>Barb Bowman
>>Expert Zone Columnist
>>http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
>>MS-MVP (Windows)
>>.
>>I uninstalled the Microsoft Broadband software, and so
>far it hasn't crashed at all. I never called Microsoft,
>so I have no SR# to give you.I will let u know if it
>crashes in the future. Thanks for the help.
>.
>Strike that last post, it's still crashing big time.
Same error message also. Maybe I'll buy a D-link
wireless card and see if that works!
Anonymous
May 30, 2004 10:03:44 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Please give the MS support folks a call.

On Sat, 29 May 2004 14:36:40 -0700,
<anonymous@discussions.microsoft.com> wrote:

>>>I uninstalled the Microsoft Broadband software, and so
>>far it hasn't crashed at all. I never called Microsoft,
>>so I have no SR# to give you.I will let u know if it
>>crashes in the future. Thanks for the help.
>>.
>>Strike that last post, it's still crashing big time.
>Same error message also. Maybe I'll buy a D-link
>wireless card and see if that works!

--
Barb Bowman
Expert Zone Columnist
http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
MS-MVP (Windows)
!