'Submit' button problems

Would someone reply to this using 'Quick Reply' and tell me what you see when hovering the mouse cursor over the 'Submit Your Reply' button. I get 'javascript: validform(this);' and it doesn't work. If you see a URL instead it will help me discover what's amiss...
5 answers Last reply
More about submit button problems
  1. That's exactly what I see.

    You probably don't want to make a habit of creating a new thread every time something changes with the problem you're having. I would have easily seen this in your other thread and would have replied there as well.
  2. Anub1s said:
    That's exactly what I see.

    You probably don't want to make a habit of creating a new thread every time something changes with the problem you're having. I would have easily seen this in your other thread and would have replied there as well.

    Granted, and I'm unlikely to, but I'm having real problems posting and it was easier to create a new thread than use 'Reply'... Meanwhile no closer to unravelling the mystery.
  3. Im not sure if this will help, but try downloading the lastest java and flash versions, or try another browser.
  4. Just installed Java, see if it makes a difference...
  5. Bingo! Well, that reply worked. But question is, why was Java not installed already? I've always installed it when prompted assuming it was required for the normal running etc. When I went to the Java website it reported 'No operational Java running on this machine' or words to that effect. Exposed a hole in my Browser knowledge... How did the 'Submit' button work without Java?
Ask a new question

Read More

Cursor Javascript Windows 7