Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

WTF IS GOING ON!!!!!!!

Last response: in Storage
Share
December 28, 2003 11:51:26 PM

ok...this is getting annoying now. I have a decent system here. #1 i should be able to open windows without any problem with this system look at specs on signature. ok here goes.

i have 811s LiteON dvdrw, this thing is driving me up the F*ckin wall!... i load in a Dvd-r that i made, it's just a data disc with some game ISO's... i simply wanna put it in, view the files, and drag them off and put them on my computer. Ok, #1 when i load the disc, and click my computer, it hangs it sometimes and get the (not responding) up top. when i leave it alone and finally comes back up and im able to view my drives, i double click and it's Slow as HELL.... i then try to Drag off the DVD...not working...... after this happens, i waited alittle. and tried to eject, the F8king thing wouldn't eject, so i held it alittle and finally after 1 minute if opened, i then shut down any application and tried again very slowly not clicking anything, i now go to my computer after that turtle speed [-peep-] openes it's now saying something about I/O error ... also when i was trying to drag files off it was saying something about a redundancy thing...

now, when i use this drive for Ripping my movies and making personal backups with xcopy platnium it works MINT!, i just wanna know what's the slow sluggish ass speed, and why can't i just view that cd and grab those files..... very annoying.. thank you guys.

Asus A7N8X Deluxe
80gb Maxtor
200gb WD 8mb cache..
Lian-Li PC-60
Lite-On 52X
AMD XP2800+
LeadTek GeForce 4 Ti4200 w/vivo 128mb 8x
Hitachi CML174
1 GB Corsair XMS PC3200 Cas2

More about : wtf

January 2, 2004 10:50:18 PM

What brand of DVD media are you using?
January 3, 2004 5:41:30 PM

well a friend of mine said could be cause i wasn't useing Service Pack 1... im useing RiTek, there's no problem with the media, what i think was the problem was while burning it just got [-peep-] up..... cause i burnt a few more cds with nothing in the background running and cd's ran fine, backed up mp3's movies and some programs, so i think it was just a error while burning.......... anyway so far so good, backed up around 57 movies and no coasters

thanks for the postt

Asus A7N8X Deluxe
80gb Maxtor
200gb WD 8mb cache..
Lian-Li PC-60
Lite-On 52X
AMD XP2800+
LeadTek GeForce 4 Ti4200 w/vivo 128mb 8x
Hitachi CML174
1 GB Corsair XMS PC3200 Cas2
!