Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

mn-500 wireless problem

Last response: in Networking
Share
Anonymous
a b F Wireless
July 13, 2004 9:36:42 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

everything worked fine on the mn-500 base computer
(internet) and wireless was all fine on the other
computer with 710 adapter (internet and sharing). then
suddenly the wireless connection to the other computer
stopped. the mn-500 is still working but no wireless
connection to the other computer now. could just the mn-
500 "wireless" part be broken. my adapter works fine,
because is still connects to another network (neighbors).
i upgraded firmware, powered off and on, reinstall, reset
it and nothing.

More about : 500 wireless problem

Anonymous
a b F Wireless
July 14, 2004 7:25:21 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

You're not alone, I look forward to an answer to this
issue. I do the same thing, but cannot connect.

-kev


>-----Original Message-----
>everything worked fine on the mn-500 base computer
>(internet) and wireless was all fine on the other
>computer with 710 adapter (internet and sharing). then
>suddenly the wireless connection to the other computer
>stopped. the mn-500 is still working but no wireless
>connection to the other computer now. could just the mn-
>500 "wireless" part be broken. my adapter works fine,
>because is still connects to another network (neighbors).
>i upgraded firmware, powered off and on, reinstall, reset
>it and nothing.
>
>
>.
>
Anonymous
a b F Wireless
July 14, 2004 7:35:26 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Make sure SSID boradcasts are enabled on the router. You
may also want to try changing to channel 1 or 11 on both
the router and 710, in case you are getting interference
fro another network or microwave or phone...

>-----Original Message-----
>everything worked fine on the mn-500 base computer
>(internet) and wireless was all fine on the other
>computer with 710 adapter (internet and sharing). then
>suddenly the wireless connection to the other computer
>stopped. the mn-500 is still working but no wireless
>connection to the other computer now. could just the mn-
>500 "wireless" part be broken. my adapter works fine,
>because is still connects to another network (neighbors).
>i upgraded firmware, powered off and on, reinstall, reset
>it and nothing.
>
>
>.
>
Related resources
Anonymous
a b F Wireless
July 14, 2004 7:59:20 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Tried everything it seems. Enabling/disabling SSID,
resetting, rebooting, and tried all 11 channels, NOTHING
is working. I can pick up my neighbors network, but not
my own, even 5 feet away. I am running XP on my laptop,
don't know if that makes a difference.

Any other ideas!!??

Thanks.

>-----Original Message-----
>Make sure SSID boradcasts are enabled on the router. You
>may also want to try changing to channel 1 or 11 on both
>the router and 710, in case you are getting interference
>fro another network or microwave or phone...
>
>>-----Original Message-----
>>everything worked fine on the mn-500 base computer
>>(internet) and wireless was all fine on the other
>>computer with 710 adapter (internet and sharing). then
>>suddenly the wireless connection to the other computer
>>stopped. the mn-500 is still working but no wireless
>>connection to the other computer now. could just the mn-
>>500 "wireless" part be broken. my adapter works fine,
>>because is still connects to another network
(neighbors).
>>i upgraded firmware, powered off and on, reinstall,
reset
>>it and nothing.
>>
>>
>>.
>>
>.
>
Anonymous
a b F Wireless
July 15, 2004 1:15:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

the funny thing is everything was working for me
then my 710 adapter suddenly stopped.
i checked my settings and no connection to my base anymore
i didn't add a phone, microwave or anything, it just
stopped.

>-----Original Message-----
>Tried everything it seems. Enabling/disabling SSID,
>resetting, rebooting, and tried all 11 channels, NOTHING
>is working. I can pick up my neighbors network, but not
>my own, even 5 feet away. I am running XP on my laptop,
>don't know if that makes a difference.
>
>Any other ideas!!??
>
>Thanks.
>
>>-----Original Message-----
>>Make sure SSID boradcasts are enabled on the router. You
>>may also want to try changing to channel 1 or 11 on both
>>the router and 710, in case you are getting interference
>>fro another network or microwave or phone...
>>
>>>-----Original Message-----
>>>everything worked fine on the mn-500 base computer
>>>(internet) and wireless was all fine on the other
>>>computer with 710 adapter (internet and sharing). then
>>>suddenly the wireless connection to the other computer
>>>stopped. the mn-500 is still working but no wireless
>>>connection to the other computer now. could just the
mn-
>>>500 "wireless" part be broken. my adapter works fine,
>>>because is still connects to another network
>(neighbors).
>>>i upgraded firmware, powered off and on, reinstall,
>reset
>>>it and nothing.
>>>
>>>
>>>.
>>>
>>.
>>
>.
>
!