Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Age of Empires 3 trial

Last response: in Video Games
Share
Anonymous
September 17, 2005 8:37:04 AM

Archived from groups: microsoft.public.games (More info?)

Hello,

Today I downloaded the trial version of AOE III

It install's but when I try to launch it, it just stops with a little window
with a red cross in it and no text.

Anyone else with this problem?
----------------------------------------
Biotoop

More about : age empires trial

Anonymous
September 17, 2005 10:29:32 PM

Archived from groups: microsoft.public.games (More info?)

Because the website you're using is just piggybacking on the
Microsoft Public Newsgroups. :-)

--
Cheers, Windows XP MVP Shell / User
Jimmy S. http://mvp.support.microsoft.com

Visit my MSN Zone.com and Gaming Help Site: http://mvps.org/nibblesnbits
MS Games Help and Support Center: http://support.microsoft.com/?pr=gms
My advice is donated "AS IS" without warranty; nor do I confer any rights.
_________________________________________________________

"sunnybun" <sunnybun.1vila2@no-mx.forums.yourdomain.com.au> wrote in message news:sunnybun.1vila2@no-mx.forums.yourdomain.com.au...
|
| why are you a guest?
|
|
| --
| sunnybun
| ------------------------------------------------------------------------
| sunnybun's Profile: http://www.bluegoop.net/boards/member.php?userid=1624
| View this thread: http://www.bluegoop.net/boards/showthread.php?t=11906
|
Anonymous
September 19, 2005 4:13:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.games (More info?)

Installing the most recent version of nVidia (78.01) solved the problem.

It was on version 77.77.

----------------------------------------
Biotoop


"Biotoop" wrote:

> Hello,
>
> Today I downloaded the trial version of AOE III
>
> It install's but when I try to launch it, it just stops with a little window
> with a red cross in it and no text.
>
> Anyone else with this problem?
> ----------------------------------------
> Biotoop
!