Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

MN-700 Cannot get into MAnagement Tool.

Last response: in Networking
Share
July 27, 2004 10:42:32 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

HI everyone. I seem to be having continual problems
getting into the base maangement tool. I get a message
like, Incorrect gateway, etc...

Now, I have set up a VPN for a remote access machine that
I have, but that's the only specific thing. Before I did
the VPN, I just assumed that my remoate access machine
could just use a regular connection, but it wouldn't
since it's using Entrust to access this network.

First of all, how do I get back into the Management Tool,
second, how do I connect this machine if it is the VPN
that's screwing up my access to the Management Tool?

Thanks everyone.

More about : 700 management tool

Anonymous
July 27, 2004 10:45:50 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Did you try using IE and going to 192.168.2.1? That's the
router configuration -- the MBNU software is not necessary,
and you can (for XP you should) remove it from
Start/Programs/startup group.

If the MN700 is in bridge mode you need to access through
its name, instead of IP above.

Are you using wireless? If yes, make sure you are
connecting through your MN700 and not a neighbors network.
The VPN should not be a problem in general (except that
some VPN's just don't work properly behind the MN routers)

>-----Original Message-----
>HI everyone. I seem to be having continual problems
>getting into the base maangement tool. I get a message
>like, Incorrect gateway, etc...
>
>Now, I have set up a VPN for a remote access machine that
>I have, but that's the only specific thing. Before I did
>the VPN, I just assumed that my remoate access machine
>could just use a regular connection, but it wouldn't
>since it's using Entrust to access this network.
>
>First of all, how do I get back into the Management Tool,
>second, how do I connect this machine if it is the VPN
>that's screwing up my access to the Management Tool?
>
>Thanks everyone.
>.
>
July 28, 2004 3:53:36 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Thanks for the reply. I found out that the reason I
couldn't get in was because of the VPN. Why would that
be....?

Pat.

>-----Original Message-----
>Did you try using IE and going to 192.168.2.1? That's the
>router configuration -- the MBNU software is not
necessary,
>and you can (for XP you should) remove it from
>Start/Programs/startup group.
>
>If the MN700 is in bridge mode you need to access through
>its name, instead of IP above.
>
>Are you using wireless? If yes, make sure you are
>connecting through your MN700 and not a neighbors
network.
>The VPN should not be a problem in general (except that
>some VPN's just don't work properly behind the MN
routers)
>
>>-----Original Message-----
>>HI everyone. I seem to be having continual problems
>>getting into the base maangement tool. I get a message
>>like, Incorrect gateway, etc...
>>
>>Now, I have set up a VPN for a remote access machine
that
>>I have, but that's the only specific thing. Before I
did
>>the VPN, I just assumed that my remoate access machine
>>could just use a regular connection, but it wouldn't
>>since it's using Entrust to access this network.
>>
>>First of all, how do I get back into the Management
Tool,
>>second, how do I connect this machine if it is the VPN
>>that's screwing up my access to the Management Tool?
>>
>>Thanks everyone.
>>.
>>
>.
>
!