Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Windows logs off immediately with new IDE Raid Controller

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 8, 2005 12:23:07 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general (More info?)

Hello all,
I have a Home Theater PC (XP Pro with SP2) that I have been using for a
few months. I recently decided to mirror the O/S drive since this
machine was very valuable to me. I bought a RocketRaid 454 controller
and added it to my system. I first booted up with no drives attached to
the new controller (left them connected to the onboard). I did this so
that XP could recognize the controller and I could add the drivers. I
then shutdown and connected the drives (as well as a new drive) to the
RAID controller. Everything booted up fine with all the drives set as
single. I then shutdown and created a RAID 1 array from the BIOS of the
card. When it was done and I booted the O/S, I cannot logon. As soon as
I do, it immediately logs me off. I have tried the fix mentioned in
some posts about booting with XP CD using Repair to copy userinit.exe
to wsaupdater.exe with no luck. Can anyone help me out of this mess?

Thanks,
Dino
Anonymous
August 8, 2005 1:48:53 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general (More info?)

<dinotheo@yahoo.com> wrote in message
news:1123474129.518589.264470@g44g2000cwa.googlegroups.com...
> Never mind.....I found the answer here:
> http://groups-beta.google.com/group/microsoft.public.wi...
>
> I created a BartPE CD and had to delete the mounted devices entries as
> described above.
>
> THANKS William!!!
>


Your welcome and I am glad you found my post that help you.

--
William
!