Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Add/Remove Programs not populating

Last response: in Windows XP
Share
August 18, 2005 6:22:05 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general (More info?)

I just did a clean install, I installed MS Office 2003 and Symantec
Antivirus. Now when I go to Add/Remove programs all I get is "please wait
while list is being populated". They list of programs never shows up. Any
ideas?
Anonymous
August 19, 2005 3:35:23 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general (More info?)

"Add/Remove Programs Tool Displays Installed Programs Incorrectly"
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;266668

From the practice, usually helps the followed set of the commands, based on
the mentioned article:

regsvr32 /u %systemroot%\System32\Appwiz.cpl
regsvr32 /u %systemroot%\System32\Mshtml.dll
regsvr32 /u %systemroot%\System32\Jscript.dll
regsvr32 /u %systemroot%\System32\Msi.dll
regsvr32 /u "%CommonProgramFiles%\System\Ole DB\Oledb32.dll"
regsvr32 /u "%CommonProgramFiles%\System\Ado\Msado15.dll"
regsvr32 /u %systemroot%\System32\Mshtmled.dll

--
Mikhail Zhilin
MS MVP (Windows - Shell/User)
http://www.aha.ru/~mwz
Sorry, no technical support by e-mail.
Please reply to the newsgroups only.
======
On Thu, 18 Aug 2005 14:22:05 -0700, "Denster"
<Denster@discussions.microsoft.com> wrote:

>I just did a clean install, I installed MS Office 2003 and Symantec
>Antivirus. Now when I go to Add/Remove programs all I get is "please wait
>while list is being populated". They list of programs never shows up. Any
>ideas?
!