Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

My Feedback

Last response: in Forum Beta-test
Share
October 26, 2012 8:45:02 PM

The pages look very "open". There is a lot of white space. In a general way I don't think the overall look is any better, but it looks like there is more information and more control. Taking into account my resistance to change, the new look probably is OK.

I have no moderation access. I see places where I can check a box next to a thread or in a post, but no idea yet what that is supposed to accomplish. Resolved, I had a script disabled.

Apparently the forum snapshot is about 4 days old.

I had new reply notifications, but they would not go away once clicked. They remained in the list... perhaps this is intended so that I don't miss replying to a thread because I clicked on it?

Without access to this forum in the beta it makes it harder to post things here... but then I'll just open another browser for that I guess.

More about : feedback

October 26, 2012 9:15:08 PM

No moderation from the main forum page, but the alert system in any given section will bring up alerts in all sections.

Can't edit posts in closed threads.
October 26, 2012 9:34:35 PM

I'll need to manually apply moderation rights to all the mods individually, section by section. It...may take some time.
Related resources
October 27, 2012 1:22:12 AM

I seem to have most functionality.

When you delete one post from a thread the post remains checked. Trying to delete a second post in the same thread results in an error as you must first manually de-select the other post.

There is no way to edit another users post within a thread. The only way to do so currently is to create an alert for the post and then edit the post from the alert panel.
October 27, 2012 1:18:32 PM

Hey Proximon,

I already mentioned that I think we need the moderation tool at the top of the main forum page (as before). At least the alerts section. Joe should report this.

Justin
October 28, 2012 3:20:41 PM

I already mentioned that I think we need the moderation tool at the top of the main forum page < i agree
October 29, 2012 7:47:07 PM

The initial new post interface seems to lack any advanced posting options. This means if a user wants to use formatting options like a list or bold text, they will have to make a post and then go back to edit it.
October 29, 2012 8:03:15 PM

When I made a random post a sticky, it seemed to disappear and I was sent to another post that I had not posted in... After a few seconds the new sticky did appear in the right place though.

In another thread, I selected to "change type" then checked "tech support question" and hit OK. I got a 404 message. This DID result in the thread being marked with a wrench icon though, so it seems to have worked.


EVERY TIME I make a thread a sticky (Or unsticky a thread) I am redirected to the new post from Rnadomizer titled "I'm an old woman." :lol: 

Apparently, a moderator discussions forum does exist. I just moved a thread there. However, I can't access it or even see the forum.
October 29, 2012 8:49:00 PM

Proximon said:
EVERY TIME I make a thread a sticky (Or unsticky a thread) I am redirected to the new post from Rnadomizer titled "I'm an old woman." :lol: 


Well I'm apparently a 56-year-old woman from Tajikistan.
October 29, 2012 9:15:53 PM

We really MUST have the option to ban a user from a post.

Example:

I browse through the Entertainment section and come across this common spam:
http://www.tomshardware.com/forum/1929-54-gets-lead-sis...

I need to be able to click the username and then nuke all this person's posts and their account. I have no way to do this. Instead, ALL I can do is report the post. From the alerts screen I can then finally moderate the user. Way too cumbersome.
October 29, 2012 11:06:38 PM

Agreed. The more moderation options we have available on any page where they are relevant, the better. Less clicking, more banning.
October 30, 2012 2:00:17 PM

Proximon,

I'm not sure what you mean. From any posting, you should be able to click a user's name to bring up his profile. Then if you click "sanction" You can ban him and remove all his posts. I know right now its only posts from the last 24 hours, but that will be fixed.

Justin
October 30, 2012 4:38:48 PM

Hey Proximon,

Here are some answers to your findings:

"No moderation from the main forum page" - we have considered this, it is just not as easy as we would have expected, so it slept under the pile of things to do for now. We'll need to get back to it, would it be just to provide an easy access to alerts. Note that the Alerts moderation tab in your profile page gives you a complete overview of the alerts in your sections.

"In another thread, I selected to "change type" then checked "tech support question" and hit OK. I got a 404 message." - See my answer to Randomizer... Basically this tech support feature is not supported yet. This won't be an issue on the new system when it goes live. Tech support will come out sometime in the future, but not right now.
October 30, 2012 5:41:52 PM



Not sure if this is a bug or not but I'm still awaiting a confirming e-mail in spite of having clicked on "click here" to have it resent. All in all, I can only say it's all going to take some getting used to and Firefox with Ad-Blocker seems to have less effect on the new Forum.



October 30, 2012 7:39:53 PM

Hey,

Did you follow the instructions here to make sure your e-mail is correct:

Q. Why am I not receiving email notifications in the new platform test?
A. When your account was ported over, it may have had the bomnotifications2@gmail.com email set as a part of the beta test. If you'd like to get confirmations and notifications, be sure to change your email address in your profile page.
October 31, 2012 6:19:02 AM



I checked the e-mail address I enered is correct and still it hasn't arrived. If I don't get the first confirming e-mail of my changed address, it follow that I can't get mailed notifications of replies.

On another issue and outside of the Beta,, the "old" site is behaving badly this morning in the UK. The "hide the right column" link is mainly hidden and broken which makes the site unreadable on a netbook. Is this part of the porting over?



October 31, 2012 12:46:20 PM

Saga Lout,

No definitely its not part of the porting over. Are you sure you aren't running the proxy (beta) on the UK site? That definitely won't work. If so, would you mind sending over a screenshot?

As for the e-mail, I'll report this... Seems like a bug.

Justin
October 31, 2012 1:37:01 PM



Definitely not the Beta - this is my server running XP and the Beta is isolated in a Linux system I haven't even had time to turn on yet today. I have a screenshot and as soon as I find the Upload button, I'll post it but the best way to describe this is that the "Hide the right" buttons crashes into the "Profile" "No thread" No Messages" buttons.

Someone else posted a complaint about this earlier.

Randomizer's post here http://www.tomshardware.co.uk/forum/21866-44-site-chang...




October 31, 2012 1:58:43 PM

Saga Lout,

Interesting... I'm going to report this as well. I don't need a screenshot, I was able to reproduce. Thanks!

Justin
October 31, 2012 7:17:04 PM

justinblue said:
Proximon,

I'm not sure what you mean. From any posting, you should be able to click a user's name to bring up his profile. Then if you click "sanction" You can ban him and remove all his posts. I know right now its only posts from the last 24 hours, but that will be fixed.

Justin


I don't think I have any such sanction button. Proxy Switchy is not doing anything for me this morning, I'm still on the regular forums... so I can't check.
October 31, 2012 7:49:14 PM

Ok I installed FoxyProxy again and now BOTH browsers work for beta.

I have no sanction button. Not from old posts and not from new ones. Profiles look like this.




October 31, 2012 7:54:30 PM

Proximon,

That's weird... And you are definitely a moderator on the beta? Maybe moderators don't have a sanction section for whatever reason, but I think they should.

Justin
October 31, 2012 8:00:23 PM

Alright, I created a new user and I DO have a sanction button for that profile. It's the first time I have seen one though.
October 31, 2012 8:02:10 PM

I have moderator functions, but no sanction button for any user except the one I just created to test. Which would make sense perhaps if all the other available accounts were mods or admins.....
November 1, 2012 11:46:16 AM

Hey,

I see... Yeah, we'll need to fix that!

Justin
November 3, 2012 12:42:58 PM

Proximon,

can you please confirm that you do not see a sanction button on the profile of a random user? such as http://www.tomshardware.com/forum/profil-1097468.htm . Since you show up as being a moderator, I'd like to know if there is something special with your account. First, please change the default email in your profile to the real one. Maybe the problems simply originates from the system considering your email as NOT CONFIRMED. Second, have you created your proximon account on th.com or th.co.uk or tomsguide.com? It would help to know.

Thanks,
Justin
November 3, 2012 5:54:42 PM

Thanks Justin,

That was the problem. As soon as I changed the email and confirmed, I had sanction buttons.


November 3, 2012 6:14:16 PM

Hey,

Good to hear!

Justin
November 13, 2012 12:01:57 PM

Saga Lout,

Just wanted to update you about the issue you brought up with the older forum and the "Hide Right Column" text. That should be fixed!

Thanks,
Justin
November 13, 2012 4:02:24 PM

justinblue said:
Saga Lout,

Just wanted to update you about the issue you brought up with the older forum and the "Hide Right Column" text. That should be fixed!

Thanks,
Justin

Nope, it's still broken because clicking on it does nothing when the column is showing.
November 13, 2012 5:52:02 PM

Hey,

You're right. Its not covered anymore, but its still not clickable in the UK.

Justin
November 13, 2012 6:07:03 PM

justinblue said:
Hey,

You're right. Its not covered anymore, but its still not clickable in the UK.

Justin

It does not hide the column when I am on the .co.uk or the .com site, show column works but hide column doesn't.
November 13, 2012 6:51:10 PM

I currently have no access to the BETA.
November 14, 2012 6:02:23 AM



Thanks for looking into it, Justin but as Mousemonkey confirms, it's still there. The link fails to work now but was at least clickable before - this I know because it turned purple after clicking it before the ad showed up, even though it did nothing. It almost seems as though the Right Column is blocked by the advert and therefore can neither be seen nor hidden.

Is there a clue in the fact that only some of us are seeing this?

November 14, 2012 11:40:03 AM

SR-71 Blackbird,

Could you open a new thread about that?

As for the other issue, the developer says he has found another fix. It will be part of the next release. That should roll out sometime next week.

I'm not sure why some people see it and some don't. It may be that certain ads interfere with it since its in the sidebar. I'm not sure on that one. We had a bug similar to this before, and it was eventually resolved.

Justin
May 16, 2013 5:39:48 AM

me neither :p 
!