Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

ERROR MSG USB MODEM NOT FOUND

Last response: in Laptops & Notebooks
Share
May 20, 2010 10:21:34 AM

Hello,
I RECENTLY HAD AN TATA PHOTON WHIZ. IT IS A HAIER MADE USB MODEM , AND THE MODEL IS CM200. WHEN I PLUG IN THE MODEM AND INSTALL THE DRIVER ,IT WORKS FINE UNTILL I PLUG OUT THE MODEM.

AGAIN WHEN I PLUG IN THE USB MODEM AND START THE DIALER APLICATION A POP UP WINDOW SAYS "NO USB MODEM FOUND".

I HAVE TO REINSTALL THE DRIVER AGAIN TO MAKE IT DETECTED.
SO EVERY TIME I WANT TO SURF NET I HAVE TO REINSTALL THE DRIVER.

WHEN I USE THE MODEM IN OTHER PC IT WORKS FINE.
I TRIED WITH DIFFERENT USB MODEM BUT THAT ALSO SHOWS THE SAME PROBLEM IN MY LAPTOP. MY LAPTOP IS LENEVO THINKPAD T400.

THIS IS REALLY VERY DISGUSTING!!!!

ANY ONE CAN PLEASE HELP ME ???


SUSHANTA
May 20, 2010 5:13:13 PM

Are you plugging the USB modem into the same usb port each time or a different one? I have had issues with certain usb devices where when using a different port the modem or printer won't be recognized untill you plug it in to the original port it was in when you installed the driver.
m
0
l
May 20, 2010 7:51:32 PM

MickyDee said:
Are you plugging the USB modem into the same usb port each time or a different one? I have had issues with certain usb devices where when using a different port the modem or printer won't be recognized untill you plug it in to the original port it was in when you installed the driver.


I have tried it in the same port.
m
0
l
!