Truemobile 2300 Control Utility

Archived from groups: alt.sys.pc-clone.dell (More info?)

Hi gang, well I'm back after a hard-drive cleaning and XP Pro new
installation and even though I'm able to surf with my Truemobile 2300
hooked up, I can't get the Control Utility to install.

The Control Utility installation errors back and says it can't detect
any router connected to my machine even though the "connection" works.



Any ideas?

Thanks.
2 answers Last reply
More about truemobile 2300 control utility
  1. Archived from groups: alt.sys.pc-clone.dell (More info?)

    Just a guess, but most utilities like this won't run over wireless. Try
    hardwiring to the router and installing then disconnecting.

    Tom
    "Ayoayo" <noemail@thanks.com> wrote in message
    news:7kuie093ip08e3pd8su2q4ie61rppicdur@4ax.com...
    > Hi gang, well I'm back after a hard-drive cleaning and XP Pro new
    > installation and even though I'm able to surf with my Truemobile 2300
    > hooked up, I can't get the Control Utility to install.
    >
    > The Control Utility installation errors back and says it can't detect
    > any router connected to my machine even though the "connection" works.
    >
    >
    >
    > Any ideas?
    >
    > Thanks.
  2. Archived from groups: alt.sys.pc-clone.dell (More info?)

    On Mon, 5 Jul 2004 20:10:24 -0400, "Tom Scales" <tomtoo@softhome.net>
    wrote:

    >Just a guess, but most utilities like this won't run over wireless. Try
    >hardwiring to the router and installing then disconnecting.
    >
    >Tom
    >"Ayoayo" <noemail@thanks.com> wrote in message
    >news:7kuie093ip08e3pd8su2q4ie61rppicdur@4ax.com...
    >> Hi gang, well I'm back after a hard-drive cleaning and XP Pro new
    >> installation and even though I'm able to surf with my Truemobile 2300
    >> hooked up, I can't get the Control Utility to install.
    >>
    >> The Control Utility installation errors back and says it can't detect
    >> any router connected to my machine even though the "connection" works.
    >>
    >>
    >>
    >> Any ideas?
    >>
    >> Thanks.
    >

    Hey thanks, it works now. Just did a reboot and that was it.
Ask a new question

Read More

Dell Installation Error Hard Drives Computers