Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Razer Imperator Issue

Last response: in Computer Peripherals
Share
October 31, 2012 1:37:54 AM

Hello,

I own a Razer Imperator 2012 gaming mouse. When I play FPS games, sometimes the mouse cursor moves fast by it self and after lifting the mouse off from the mouse pad, it goes back to normal. I'd like to know what is causing this issue and how can I stop it from happening again?

My DPI is at 900, acceleration is off, on the fly sensitivity is off, independent X-Y sensitivity is off, surface calibration is on, lift on rage is at auto and polling rate is at 500Hz. Driver version is 2.02 and Firmware version is 1.05.

Sorry If posted on the wrong forum. Thank you for your time.

More about : razer imperator issue

January 24, 2013 4:01:59 PM

NewUser7 said:
Hello,

I own a Razer Imperator 2012 gaming mouse. When I play FPS games, sometimes the mouse cursor moves fast by it self and after lifting the mouse off from the mouse pad, it goes back to normal. I'd like to know what is causing this issue and how can I stop it from happening again?

My DPI is at 900, acceleration is off, on the fly sensitivity is off, independent X-Y sensitivity is off, surface calibration is on, lift on rage is at auto and polling rate is at 500Hz. Driver version is 2.02 and Firmware version is 1.05.

Sorry If posted on the wrong forum. Thank you for your time.


I am having similar problems with my Imperator, though mine is more erratic. I think it is a failure of the hardware, not something you can hope to fix with software. I have tried everything, including talking with Razer. No help.
m
0
l
January 24, 2013 6:50:47 PM

There are some posts floating around that I have seen and it points to Razers Synapse 2.0 as being the problem and though you have 2.02 it's still 2.0 and that could be the issue. Have you tried different settings , like 1000hz poling rate or a higher Dpi ?
m
0
l
April 27, 2013 5:11:28 AM

inzone said:
There are some posts floating around that I have seen and it points to Razers Synapse 2.0 as being the problem and though you have 2.02 it's still 2.0 and that could be the issue. Have you tried different settings , like 1000hz poling rate or a higher Dpi ?


same problem,
It cant be software problem coes I didnt had this prblme last year.
I tried to update the things arent solved...
Razer sks I ll move on to others mice more fiable.
m
0
l
!