Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Web Sites Display too big for notebook

Last response: in Laptops & Notebooks
Share
June 28, 2011 2:26:39 PM

I have a samsung N130 running windows xp and explorer browser. When in Web Sites the display is too large for the screen, have tried all the different resolution settings the best is 1024x600 but still too large.
Any ideas thnk you.
a b D Laptop
June 28, 2011 3:14:33 PM

You are using a netbook, with a very low resolution screen. You won't get the quality and the compatibility that you'd get on a bigger brother who has a larger screen.

You might want to try updating Microsoft Framework, and make sure you have the latest version of Internet Explorer.

Go to Microsoft.com and download Internet Explorer 9 if you don't already have it.
June 28, 2011 3:43:15 PM

hpfreak said:
You are using a netbook, with a very low resolution screen. You won't get the quality and the compatibility that you'd get on a bigger brother who has a larger screen.

You might want to try updating Microsoft Framework, and make sure you have the latest version of Internet Explorer.

Go to Microsoft.com and download Internet Explorer 9 if you don't already have it.




Thank you for your reply will try what you suggest as I am using Explorer 8. Not looking for too much quality just a readable screen, will let you know the outcome Thanks.



Related resources
June 28, 2011 5:21:42 PM

Hi Im afraid your suggest has not solved my problem thank you all the same.
a b D Laptop
June 29, 2011 4:56:32 AM

I'm sorry it didn't fix the problem. I know this is a quite obvious, but at the bottom right-hand corner of Internet Explorer... there should be, by defauly a little bar that runs the bottom of the window, on the right, there is a percentage variant box. Try changing the size of those, that will effect the size of the web site. Also, are you experiencing this problem on all websites? or just one? it may be a sitebuilders error.
June 29, 2011 12:05:24 PM

Thank you for your comments. Have tried them without success, the problem is with all websites, i suppose it could be a driver problem, we have a local chap who is quite handy with computers, hes going to have a look he has not come across quite the same problem. If & when I do get it sorted out I will let you know just in case someone else has a similar problem, once again many thanks.
!