Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Partition Magic

Tags:
  • Startup Screen
  • Partition Magic
  • Windows XP
Last response: in Windows XP
Share
February 23, 2003 2:32:33 PM

When I try to start up partition magic 8 the first time its installed, it hangs on the startup screen!! I have to reboot manually but it does the same thing every time. Has any1 else had that happen? I'm using XP pro with service pack on a Athlon 1.2ghz, 512mb pc2100, ibm deskstar 40GB hdd.

o and why wouldn't this forum allow yahoo email addresses when registering??

More about : partition magic

February 23, 2003 3:49:08 PM

Mine also does that on IBM 120GXP 80GB as well as Western Digital WD800JB (WinXP) on Abit KG7-RAID (which connects to Highpoint HTP-370 IDE-RAID controller), but it loads fine on my Win98 SE (IBM 60GXP 40GB) on regular IDE. I suspect there is incompatility issue between Highpoint <b><font color=red>HTP-370</b></font color=red> and Partition Magic 8.0.
I have another machine KX7-333R has Highpoint <b><font color=red>HTP-372</b></font color=red> with RAID-0 setting and Partition Magic also works good.

:smile: Good or Bad have no meaning at all, depends on what your point of view is.
February 24, 2003 12:56:27 AM

Email Powerquest and report problem.

Post there reply/remedy at this forum- Thanks.

<font color=red>DCB</font color=red><font color=white>_</font color=white><font color=blue>AU</font color=blue>
Related resources
February 26, 2003 2:31:23 PM

I have the 60GXP 40GB too, on a DFI AK76-SN mobo running WinXP.
Can't turn to powerquest because I was using a bin. The demo from the website did the same thing.
guess I'll just have to use another program then, any suggestions?
February 27, 2003 3:06:41 AM

<b><A HREF="http://www.v-com.com/product/pc_ind.html" target="_new"><font color=red>Partition Commander</A></b></font color=red>

:smile: Good or Bad have no meaning at all, depends on what your point of view is.
!