Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

MN-730 install problem

Last response: in Networking
Share
Anonymous
February 24, 2005 10:04:57 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

I have an existing network with the MN-700 Base station
acting as a router. Host machine is WinXP home edition.
1 machine through ethernet port running XP Pro. Another
machine with Win98se with a MN-730 installed....no
problems. I recently upgraded a board in another machine
and installed WinXP Pro with SP2. When I run the network
setup and install a message says a known issue with this
version of Windows...blah blah...but I continued with the
install and then powered down and installed the MN-730.
Now It won't accept the WEP key even though it sees the
network and signal strength is strong and is default
channel. My network settings floppy doesn't do it or me
manually inputting the WEP. WASSUP?

More about : 730 install problem

February 24, 2005 11:27:05 AM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Download the new drivers. This will also update the
firmware on the MN-700 when run on a machine connected by
ethernet.

http://www.microsoft.com/hardware/broadbandnetworking/1...
LoadMain.mspx

>-----Original Message-----
>I have an existing network with the MN-700 Base station
>acting as a router. Host machine is WinXP home
edition.
>1 machine through ethernet port running XP Pro. Another
>machine with Win98se with a MN-730 installed....no
>problems. I recently upgraded a board in another
machine
>and installed WinXP Pro with SP2. When I run the
network
>setup and install a message says a known issue with this
>version of Windows...blah blah...but I continued with
the
>install and then powered down and installed the MN-730.
>Now It won't accept the WEP key even though it sees the
>network and signal strength is strong and is default
>channel. My network settings floppy doesn't do it or me
>manually inputting the WEP. WASSUP?
>.
>
!