Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

XP SP 2 / Java issue part 2

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
March 26, 2005 12:01:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Thank you for the response. I hate to clutter up the message boards, but
that is the problem. I was trying to get help/ explanation for why the
computer is not working properly. I used the McAfee as an example because it
was what was currently happening. I want to say if memory serves correctly
they were talking about how not all the dll's or registry was always
correctly updated when installing SP 2. Microsoft apparently put out a
position paper on this in January.

There does seem to be a problem somewhere. I will say that as I saw your
response I clicked on the reply to add on to the thread. I see in the lower
left corner of my browser "javascript:fnNewReply()" but nothing happens.
I'm not sure if its and XP or IE issue but something is going on.

Other sites:
Excite - I can read email. However if I go to compose a message it pulls up
the window, but I can't type in any text, I can't even get my cursor to
appear there.

Dell - I tried there site to access their support community. I can pull up
the site, I'm registered, but it won't let me type anything in the box to
send a message.

P.S. My popoff blocker is turned off. I have installed sp 2 already. Is
there another update that I missed? I have my updates turned on and install
when it tells me to.

Any help is appreciated.
--
Im going crazy

More about : java issue part

Anonymous
March 26, 2005 2:31:05 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Try control-panel,firewall,exceptions,add program,add IE,then select
add program again,edit the menu.You might also,open administration,
event viewer,see whats happening in detail.

"Mike Henderson" wrote:

> Thank you for the response. I hate to clutter up the message boards, but
> that is the problem. I was trying to get help/ explanation for why the
> computer is not working properly. I used the McAfee as an example because it
> was what was currently happening. I want to say if memory serves correctly
> they were talking about how not all the dll's or registry was always
> correctly updated when installing SP 2. Microsoft apparently put out a
> position paper on this in January.
>
> There does seem to be a problem somewhere. I will say that as I saw your
> response I clicked on the reply to add on to the thread. I see in the lower
> left corner of my browser "javascript:fnNewReply()" but nothing happens.
> I'm not sure if its and XP or IE issue but something is going on.
>
> Other sites:
> Excite - I can read email. However if I go to compose a message it pulls up
> the window, but I can't type in any text, I can't even get my cursor to
> appear there.
>
> Dell - I tried there site to access their support community. I can pull up
> the site, I'm registered, but it won't let me type anything in the box to
> send a message.
>
> P.S. My popoff blocker is turned off. I have installed sp 2 already. Is
> there another update that I missed? I have my updates turned on and install
> when it tells me to.
>
> Any help is appreciated.
> --
> Im going crazy
Anonymous
March 26, 2005 5:01:01 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Hey thank you. I can at least open these windows now.

"Andrew E." wrote:

> Try control-panel,firewall,exceptions,add program,add IE,then select
> add program again,edit the menu.You might also,open administration,
> event viewer,see whats happening in detail.
>
> "Mike Henderson" wrote:
>
> > Thank you for the response. I hate to clutter up the message boards, but
> > that is the problem. I was trying to get help/ explanation for why the
> > computer is not working properly. I used the McAfee as an example because it
> > was what was currently happening. I want to say if memory serves correctly
> > they were talking about how not all the dll's or registry was always
> > correctly updated when installing SP 2. Microsoft apparently put out a
> > position paper on this in January.
> >
> > There does seem to be a problem somewhere. I will say that as I saw your
> > response I clicked on the reply to add on to the thread. I see in the lower
> > left corner of my browser "javascript:fnNewReply()" but nothing happens.
> > I'm not sure if its and XP or IE issue but something is going on.
> >
> > Other sites:
> > Excite - I can read email. However if I go to compose a message it pulls up
> > the window, but I can't type in any text, I can't even get my cursor to
> > appear there.
> >
> > Dell - I tried there site to access their support community. I can pull up
> > the site, I'm registered, but it won't let me type anything in the box to
> > send a message.
> >
> > P.S. My popoff blocker is turned off. I have installed sp 2 already. Is
> > there another update that I missed? I have my updates turned on and install
> > when it tells me to.
> >
> > Any help is appreciated.
> > --
> > Im going crazy
!