Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Internet Explorer can't find any pages?

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
March 30, 2005 11:44:59 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

I've just installed XP and SP2 and all the updates. I have a Broadband
connection and downloaded the latest drivers. I can connect to my ISP and
log on to my home page but only once when I open IE but it can't find any
pages nor will it open the search page after the initial page. I've emptied
the cache and refresh doesn't work. My ISP has checked all my settings and
they are OK. The firewall did ask me about a few files ootuqq.exe,
pingppac.exe and winmgr but it still wont find pages whether or not I block
these. Funny thing is if I ping from the command screen I get replies so it
seems I am connected to my ISP server OK. Anyone any ideas or should I stick
with W2K Pro.? I'm sending this on a different computer if anyone wonders
how I can post messages and yet IE doesn't work.
Thanks
Tony
Anonymous
March 30, 2005 11:45:00 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

the netsh command in SP2 can rebuild your Winsock. Open the command prompt and type: netsh winsock reset , then press ENTER.

--

Mark L. Ferguson (NOT an MS-MVP)
FAQ for MS Antispyware version 1.0.509
http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
marfers notes for windows xp http://www.geocities.com/marfer_mvp/chatNotes.htm
..
"Tony Williams" <tw@tcpinvalid.com> wrote in message news:o OeG%23hVNFHA.1732@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> I've just installed XP and SP2 and all the updates. I have a Broadband
> connection and downloaded the latest drivers. I can connect to my ISP and
> log on to my home page but only once when I open IE but it can't find any
> pages nor will it open the search page after the initial page. I've emptied
> the cache and refresh doesn't work. My ISP has checked all my settings and
> they are OK. The firewall did ask me about a few files ootuqq.exe,
> pingppac.exe and winmgr but it still wont find pages whether or not I block
> these. Funny thing is if I ping from the command screen I get replies so it
> seems I am connected to my ISP server OK. Anyone any ideas or should I stick
> with W2K Pro.? I'm sending this on a different computer if anyone wonders
> how I can post messages and yet IE doesn't work.
> Thanks
> Tony
>
>
Anonymous
April 1, 2005 1:49:06 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Thanks Mark
Tony
"Mark L. Ferguson" <marfer_mvpREMOVE@hotmail.com> wrote in message
news:o MSsrgWNFHA.1392@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> the netsh command in SP2 can rebuild your Winsock. Open the command prompt
and type: netsh winsock reset , then press ENTER.
>
> --
>
> Mark L. Ferguson (NOT an MS-MVP)
> FAQ for MS Antispyware version 1.0.509
> http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
> marfers notes for windows xp
http://www.geocities.com/marfer_mvp/chatNotes.htm
> .
> "Tony Williams" <tw@tcpinvalid.com> wrote in message
news:o OeG%23hVNFHA.1732@TK2MSFTNGP14.phx.gbl...
> > I've just installed XP and SP2 and all the updates. I have a Broadband
> > connection and downloaded the latest drivers. I can connect to my ISP
and
> > log on to my home page but only once when I open IE but it can't find
any
> > pages nor will it open the search page after the initial page. I've
emptied
> > the cache and refresh doesn't work. My ISP has checked all my settings
and
> > they are OK. The firewall did ask me about a few files ootuqq.exe,
> > pingppac.exe and winmgr but it still wont find pages whether or not I
block
> > these. Funny thing is if I ping from the command screen I get replies so
it
> > seems I am connected to my ISP server OK. Anyone any ideas or should I
stick
> > with W2K Pro.? I'm sending this on a different computer if anyone
wonders
> > how I can post messages and yet IE doesn't work.
> > Thanks
> > Tony
> >
> >
>
>
!