Sign-in / Sign-up
Your question

9800Pro Problem

Tags:
  • Graphics Cards
  • Graphics
Last response: in Graphics Cards
December 14, 2003 2:43:08 AM

Recently installed an AWI 9800Pro and started getting occasional Blue Screens when I shutdown. This only seems to occure if I overclock the GPU (Core/Memory 415/360 MHz). System gives an error message Page_Fault_in_Nonpaged_Area. Durning normal operation the card runs fine, no artifacts in 3D Mark 03. OK scores ~6000. Would guess that it is related to either the Power Supply or the Video Card. Noticed a little droop in the 12 supply when running 3D Mark looping demo ~200 mV.

I didn't have this problem with my 9600Pro.

Any thoughts?

2.4GHz P4C @ 2.88GHz
ATI AIW 9800Pro CAT 3.9 Drivers
ASUS P4C800-Delux
Kingston Value Memory 240MHz FSB
Maxtor 80GB 7200RPM
Sony 4X DVD RW
Liteon CD RW
X-Dreamer Case stock 350W PS (No brand name)
4 80mm fans (2 side intake, 1 top exhaust, 1 rear exhaust)
Will be adding 2 120GB 7200RPM SATA Drives


ZZSpaceman

More about : 9800pro problem

a b U Graphics card
December 14, 2003 4:05:53 AM

It sounds like a power problem. My P4C800-E Deluxe would turn a 200mV 12v line droop into a 200mV vCore drop fairly often.

<font color=blue>Only a place as big as the internet could be home to a hero as big as Crashman!</font color=blue>
<font color=red>Only a place as big as the internet could be home to an ego as large as Crashman's!</font color=red>
December 14, 2003 4:07:55 AM

Thanks again. Now to find a good power supply.

ZZSpaceman