Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

HELP! After defrag I boot get stuck at XP logo screen!

Last response: in Windows XP
Share
June 26, 2005 2:57:35 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Hello,

I hope someone can help! I have been running XP fine for the past week on
my new rig, until today. I downloaded a 30 day trial version of Third-party
Defrag app. (reputal company) and used it to defrag my system. However,
after I rebooted the machine Windows no longer loads. The loading gets to
the ZP logo screen but it everything else seems locked up. The little blue
progress bar stop, num lock does not turn on or off and the HD light is on.

I am able to boot into Safe mode...

Where do I start? What could have gone wrong?
Anonymous
June 26, 2005 10:50:58 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

From safe mode command prompt, run CHKDSK /R

--
Mark L. Ferguson
FAQ for Windows Antispy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
"TMan" <nothanks@+thanks.com> wrote in message news:o Qove.28136$X57.866518@news20.bellglobal.com...
> Hello,
>
> I hope someone can help! I have been running XP fine for the past week on
> my new rig, until today. I downloaded a 30 day trial version of Third-party
> Defrag app. (reputal company) and used it to defrag my system. However,
> after I rebooted the machine Windows no longer loads. The loading gets to
> the ZP logo screen but it everything else seems locked up. The little blue
> progress bar stop, num lock does not turn on or off and the HD light is on.
>
> I am able to boot into Safe mode...
>
> Where do I start? What could have gone wrong?
>
>
!