Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Setup is starting Windows - HANGS!

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
July 1, 2005 10:21:01 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Once Windows XP Pro installs the installation files to the hard drive, the
system does not get past "Setup is starting Windows". I cannot perform any
diagnostics on the drives that I install to because Windows is not
installed...therefore what is there to do? My system has been paralyzed for
a week or so now. I have 1 new hard drive, and an old one that I am using
for storage. Both are Western Digital. The newest one (160GB Western
Digital) had Windows on it, and when I noticed my BIOS was not seeing the
full 160GB (it was seeing 137.4 GB), I reformatted, updated my BIOS to the
latest revision, and the problem STILL exists... I cannot install Windows!!
Formatted the hard drives and everything... if anyone can help me get past
the message "Setup is starting Windows", HELP!!

- Kevin
Anonymous
July 17, 2005 4:57:01 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

I'm having the exact same problem. Wish I knew what to do.

"DrummsB4" wrote:

>
> Once Windows XP Pro installs the installation files to the hard drive, the
> system does not get past "Setup is starting Windows". I cannot perform any
> diagnostics on the drives that I install to because Windows is not
> installed...therefore what is there to do? My system has been paralyzed for
> a week or so now. I have 1 new hard drive, and an old one that I am using
> for storage. Both are Western Digital. The newest one (160GB Western
> Digital) had Windows on it, and when I noticed my BIOS was not seeing the
> full 160GB (it was seeing 137.4 GB), I reformatted, updated my BIOS to the
> latest revision, and the problem STILL exists... I cannot install Windows!!
> Formatted the hard drives and everything... if anyone can help me get past
> the message "Setup is starting Windows", HELP!!
>
> - Kevin
!