Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

windows error

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
July 25, 2005 6:58:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

for teh alst few days whenever I open either control panel I get an error
microsoft Visual C++ Debug library

Debug error

Program C:\windows explorer\explorer.exe

abnormal program termination

(press retry to debug the application)
however on clicking any button the programme closes. I can carry on doing
things by just ignoring it but then certain programmes have stopped working
such as going into the help files and trying to print documents

I also get the same when using internet explorer with the same message but
different file

Program C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

I have turned off the script debugger in internet options for both internet
and other but no difference
I have also had problems with norton becauae of this and activeX controls
which I hopefully I have finally been able sort out via the symantec site.

Any help gratefully received
Thanks

More about : windows error

Anonymous
July 25, 2005 10:00:02 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

To repair all system files, go to Start/Run, and type: SFC /SCANNOW

--
Mark L. Ferguson
FAQ for Windows Antispy http://www.geocities.com/marfer_mvp/FAQ_MSantispy.htm
"e_0_s" <e_0_s@discussions.microsoft.com> wrote in message news:8F97B98A-4F24-4238-A619-78CDAB609D49@microsoft.com...
> for teh alst few days whenever I open either control panel I get an error
> microsoft Visual C++ Debug library
>
> Debug error
>
> Program C:\windows explorer\explorer.exe
>
> abnormal program termination
>
> (press retry to debug the application)
> however on clicking any button the programme closes. I can carry on doing
> things by just ignoring it but then certain programmes have stopped working
> such as going into the help files and trying to print documents
>
> I also get the same when using internet explorer with the same message but
> different file
>
> Program C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
>
> I have turned off the script debugger in internet options for both internet
> and other but no difference
> I have also had problems with norton becauae of this and activeX controls
> which I hopefully I have finally been able sort out via the symantec site.
>
> Any help gratefully received
> Thanks
>
!