Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Uninstalling Client Services for NetWare

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
August 14, 2005 1:16:03 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

I have followed the usual instructions in the past and it worked (going to
network connections, right clicking, blah blah). But now for some reason it
went back to the Classic logon prompt and when I go to uninstall CS, there
are absolutely no network connections but I am still (obviously) online.
Could there be a problem caused by this computer running its connection
through a LinkSys router? Please respond, anything can help.
Anonymous
August 14, 2005 9:08:35 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Download and run this http://www.pcbutts1.com/downloads/WinsockxpFix.zip

--


The best live web video on the internet http://www.seedsv.com/webdemo.htm
NEW Embedded system W/Linux. We now sell DVR cards.
See it all at http://www.seedsv.com/products.htm
Sharpvision simply the best http://www.seedsv.com



"soadjer1337" <soadjer1337@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:B0AF540D-2594-4256-81D5-B4B25B1EFCF3@microsoft.com...
>I have followed the usual instructions in the past and it worked (going to
> network connections, right clicking, blah blah). But now for some reason
> it
> went back to the Classic logon prompt and when I go to uninstall CS, there
> are absolutely no network connections but I am still (obviously) online.
> Could there be a problem caused by this computer running its connection
> through a LinkSys router? Please respond, anything can help.
!