Address Bar not responding

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Not sure how this has happened, but I type an address into the Address Bar on
Explore, hit the GO button or ENTER and nothing--it comes up highlighted in
blue but that's it.
Google button is working fine so I can get to an address using that. Also
when I pull an address from Favorites, that works as well.
Any suggestions on how to get the address button back working?
Thanks for any suggestions.
2 answers Last reply
More about address responding
  1. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

    What happens if you hit your Enter key instead of the Go button?

    Does that work?

    I have no idea if this will do anything, but it's worth a shot.

    Open IE | Tools | Internet Options | Advanced tab | Scroll down to and
    UNCheck: Show the Go button in Address bar | Click Apply |
    Click OK | Close IE

    Open IE | Tools | Internet Options | Advanced tab | Scroll down to and
    Check: Show the Go button in Address bar | Click Apply |
    Click OK |

    Now open IE and see if the Go button works.

    You can also right-click the Address bar and then click Go Button.

    Show the Go button in Address bar
    [[Specifies whether to show the Go button next to the Address bar. With the
    Go button displayed, you can type an address in the Address bar, and then
    click Go to go to that Web page. Whether or not the Go button is displayed,
    you can always press ENTER after typing the address to go to that Web
    page.]]

    --
    Hope this helps. Let us know.

    Wes
    MS-MVP Windows Shell/User

    In news:DAF4B7CD-ABD9-4E7B-97DF-460F500297AC@microsoft.com,
    atlcollie <atlcollie@discussions.microsoft.com> hunted and pecked:
    > Not sure how this has happened, but I type an address into the Address
    > Bar on Explore, hit the GO button or ENTER and nothing--it comes up
    > highlighted in blue but that's it.
    > Google button is working fine so I can get to an address using that. Also
    > when I pull an address from Favorites, that works as well.
    > Any suggestions on how to get the address button back working?
    > Thanks for any suggestions.
  2. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

    Same thing happened when I hit the Enter key. I called a friend at work and
    they suggested re-booting the computer (don't know why I didn't think of
    that!) which I did and now it all seems to be working. It was just such an
    odd thing to happen and I still don't understand how or why but it all seems
    to be in order now.
    Thank you for responding.


    "Wesley Vogel" wrote:

    > What happens if you hit your Enter key instead of the Go button?
    >
    > Does that work?
    >
    > I have no idea if this will do anything, but it's worth a shot.
    >
    > Open IE | Tools | Internet Options | Advanced tab | Scroll down to and
    > UNCheck: Show the Go button in Address bar | Click Apply |
    > Click OK | Close IE
    >
    > Open IE | Tools | Internet Options | Advanced tab | Scroll down to and
    > Check: Show the Go button in Address bar | Click Apply |
    > Click OK |
    >
    > Now open IE and see if the Go button works.
    >
    > You can also right-click the Address bar and then click Go Button.
    >
    > Show the Go button in Address bar
    > [[Specifies whether to show the Go button next to the Address bar. With the
    > Go button displayed, you can type an address in the Address bar, and then
    > click Go to go to that Web page. Whether or not the Go button is displayed,
    > you can always press ENTER after typing the address to go to that Web
    > page.]]
    >
    > --
    > Hope this helps. Let us know.
    >
    > Wes
    > MS-MVP Windows Shell/User
    >
    > In news:DAF4B7CD-ABD9-4E7B-97DF-460F500297AC@microsoft.com,
    > atlcollie <atlcollie@discussions.microsoft.com> hunted and pecked:
    > > Not sure how this has happened, but I type an address into the Address
    > > Bar on Explore, hit the GO button or ENTER and nothing--it comes up
    > > highlighted in blue but that's it.
    > > Google button is working fine so I can get to an address using that. Also
    > > when I pull an address from Favorites, that works as well.
    > > Any suggestions on how to get the address button back working?
    > > Thanks for any suggestions.
    >
    >
Ask a new question

Read More

Browsers Microsoft Windows XP