Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Problem in WinXP Installation - An Endless Installation

Last response: in Windows XP
Share
Anonymous
September 6, 2004 3:51:24 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

PC with a new 80G HD(disk 0; Master in the Primary IDE channel), Bio
boot sequency is cd-rom/floppy/HD. When i installed WinXP Pro it booted
from the installation cd and started checking H/W, partitioning(i chose
single primary partition), formatting(NTFS) and copying files it seemed
everything was going on fine. After the first reboot the whole
proceedure of partitioning, formatting... repeated again, then rebooted
and repeated again and again. It worked in this endless manner.
Anyone knows what happened? Please help!!

Thank you!

--
**************************************************************************
Stephen Lo, Vancouver, BC., CA.
September 6, 2004 11:28:06 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Did you remove the CD?
"losl(removethis)" <"losl(removethis)"@canada.com> wrote in message
news:413CB1AC.7060206@canada.com...
> PC with a new 80G HD(disk 0; Master in the Primary IDE channel), Bio boot
> sequency is cd-rom/floppy/HD. When i installed WinXP Pro it booted from the
> installation cd and started checking H/W, partitioning(i chose
> single primary partition), formatting(NTFS) and copying files it seemed
> everything was going on fine. After the first reboot the whole proceedure of
> partitioning, formatting... repeated again, then rebooted and repeated again
> and again. It worked in this endless manner.
> Anyone knows what happened? Please help!!
>
> Thank you!
>
> --
> **************************************************************************
> Stephen Lo, Vancouver, BC., CA.
Anonymous
September 7, 2004 1:04:07 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Stop pressing "any key" to boot from the CD!

--
Regards:

Richard Urban

aka Crusty (-: Old B@stard :-)


"losl(removethis)" <"losl(removethis)"@canada.com> wrote in message
news:413CB1AC.7060206@canada.com...
> PC with a new 80G HD(disk 0; Master in the Primary IDE channel), Bio boot
> sequency is cd-rom/floppy/HD. When i installed WinXP Pro it booted from
> the installation cd and started checking H/W, partitioning(i chose
> single primary partition), formatting(NTFS) and copying files it seemed
> everything was going on fine. After the first reboot the whole proceedure
> of partitioning, formatting... repeated again, then rebooted and repeated
> again and again. It worked in this endless manner.
> Anyone knows what happened? Please help!!
>
> Thank you!
>
> --
> **************************************************************************
> Stephen Lo, Vancouver, BC., CA.
Related resources
Anonymous
September 7, 2004 1:04:08 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.general,microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

Thank you for your responses.

As I mentioned installation repeated at the >>FIRST<< reboot that is the
one(http://tinyurl.com/3qej6) after(http://tinyurl.com/64v7k) and before
the GUI Installation Phase(http://tinyurl.com/466rp). The installation
was not completed and it had about another 45 minutes to go. I don't
think i have to withdraw the installation CD at this monent. I hope i
made myself clear.

Any further suggestion?

**************************************************************************
Stephen Lo, Vancouver, BC., CA.



On 06/09/04 18:04, Richard Urban wrote:
> Stop pressing "any key" to boot from the CD!
>
Anonymous
September 10, 2004 1:30:33 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.newusers (More info?)

>-----Original Message-----
>PC with a new 80G HD(disk 0; Master in the Primary IDE
channel), Bio
>boot sequency is cd-rom/floppy/HD. When i installed
WinXP Pro it booted
>from the installation cd and started checking H/W,
partitioning(i chose
>single primary partition), formatting(NTFS) and copying
files it seemed
>everything was going on fine. After the first reboot the
whole
>proceedure of partitioning, formatting... repeated
again, then rebooted
>and repeated again and again. It worked in this endless
manner.
>Anyone knows what happened? Please help!!
>
>Thank you!
>
>--
>*********************************************************
*****************
>Stephen Lo, Vancouver, BC., CA.
>.
>Hello
I had EXACTLY the same problem with the same size
new hard drive. Western digital support had me remove the
jumper tab completely. I had it set to master. It worked
for me!
Good luck
!