Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

MN-700 Can´t see Network computers

Last response: in Networking
Share
Anonymous
June 16, 2004 1:32:33 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

I Installed The MN700 Wireless base as directed in the manual for each
network computer, I share printers and some folders, but my problem is that
I can´t even look for others computers on my network or print on a share
printer, I just did everything I found about it on the internet, but nothing
seems to work. Also when i open the Microsoft Broadband Network utility, in
the Network devices field, shows a message "No devices found on the local
network".

Can someone help?

Thanks in advance

More about : 700 network computers

June 16, 2004 1:32:34 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

I had the same problem because I was running a firewall
on my computers, disable the microsoft firewall if you
are using it, or whatever software firewall you happen to
be using.

>-----Original Message-----
>I Installed The MN700 Wireless base as directed in the
manual for each
>network computer, I share printers and some folders, but
my problem is that
>I can´t even look for others computers on my network or
print on a share
>printer, I just did everything I found about it on the
internet, but nothing
>seems to work. Also when i open the Microsoft Broadband
Network utility, in
>the Network devices field, shows a message "No devices
found on the local
>network".
>
>Can someone help?
>
>Thanks in advance
>
>
>.
>
Anonymous
June 17, 2004 6:11:35 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Didn´t work, some other advise?

"Mike" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:1cff401c453b2$5b700a90$a601280a@phx.gbl...
I had the same problem because I was running a firewall
on my computers, disable the microsoft firewall if you
are using it, or whatever software firewall you happen to
be using.

>-----Original Message-----
>I Installed The MN700 Wireless base as directed in the
manual for each
>network computer, I share printers and some folders, but
my problem is that
>I can´t even look for others computers on my network or
print on a share
>printer, I just did everything I found about it on the
internet, but nothing
>seems to work. Also when i open the Microsoft Broadband
Network utility, in
>the Network devices field, shows a message "No devices
found on the local
>network".
>
>Can someone help?
>
>Thanks in advance
>
>
>.
>
Related resources
Anonymous
June 23, 2004 1:23:50 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

You mentioned you installed the base station for each
computer... You want to make sure that you install the
broadband networking utility on all computers, regardless
of their physical connection to the base station. Don't
just run the base station setup from each computer,
although this may in fact install the broadband
networking utility, too. You want to install this on all
computers, regardless of whether or not they have a
microsoft home networking product on/attached to them.

Also, make sure that the workgroup name on each computer
is the same. Then reboot.

I had this same problem and this seemed to work - hope it
helps!

-Frank C
>-----Original Message-----
>Didn´t work, some other advise?
>
>"Mike" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in
message
>news:1cff401c453b2$5b700a90$a601280a@phx.gbl...
>I had the same problem because I was running a firewall
>on my computers, disable the microsoft firewall if you
>are using it, or whatever software firewall you happen to
>be using.
>
>>-----Original Message-----
>>I Installed The MN700 Wireless base as directed in the
>manual for each
>>network computer, I share printers and some folders, but
>my problem is that
>>I can´t even look for others computers on my network or
>print on a share
>>printer, I just did everything I found about it on the
>internet, but nothing
>>seems to work. Also when i open the Microsoft Broadband
>Network utility, in
>>the Network devices field, shows a message "No devices
>found on the local
>>network".
>>
>>Can someone help?
>>
>>Thanks in advance
>>
>>
>>.
>>
>
>
>.
>
Anonymous
September 11, 2004 10:54:28 PM

Archived from groups: microsoft.public.broadbandnet.hardware (More info?)

Don't know if this has been answered for you as of yet.. but are all
the computers using the same workgroup name? Example:
MASSU could be a work group name.. and it would have to be the same on
all machines in order for you to see other computers on the network

If this has been taken care of please ignore as I am just now finding
this news group

THanks

Jim
"Eduardo Massu" <edumassu@uffizi-massu.com> wrote:

>Didn´t work, some other advise?
>
>"Mike" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
>news:1cff401c453b2$5b700a90$a601280a@phx.gbl...
>I had the same problem because I was running a firewall
>on my computers, disable the microsoft firewall if you
>are using it, or whatever software firewall you happen to
>be using.
>
>>-----Original Message-----
>>I Installed The MN700 Wireless base as directed in the
>manual for each
>>network computer, I share printers and some folders, but
>my problem is that
>>I can´t even look for others computers on my network or
>print on a share
>>printer, I just did everything I found about it on the
>internet, but nothing
>>seems to work. Also when i open the Microsoft Broadband
>Network utility, in
>>the Network devices field, shows a message "No devices
>found on the local
>>network".
>>
>>Can someone help?
>>
>>Thanks in advance
>>
>>
>>.
>>
>
!